LEGOLAND Billund

LEGOLAND® inviterer til Danmarks sjoveste LEGO® NINJAGO® Academy i maj

Del

Fra den 7. – 29. maj kan gæsterne i LEGOLAND® få en ninjastisk oplevelse, når parken inviterer til LEGO® NINJAGO® Academy, som byder på alt fra en ninjafiseret park med seje ninjadiscipliner til ægte ninjastemning, tematiserede workshops, dans, musik og 4D LEGO NINJAGO film i LEGO Studios.

Den seje ninjafighter, Kai, og den dybsindige ninjamentor, Mester Wu, fra LEGO® NINJAGO® universet.
Den seje ninjafighter, Kai, og den dybsindige ninjamentor, Mester Wu, fra LEGO® NINJAGO® universet.

Gæsterne i LEGOLAND® kan se frem til en fantastisk oplevelse i bedste ninjastil, når LEGO® NINJAGO® World i LEGOLAND byder velkommen til et endnu større og vildere NINJAGO univers i maj. Hver dag kan gæster i alle aldre træne ninjaskills på LEGO NINJAGO Academy og få et sejt badge som bevis på, at de er en ægte ninja. Derudover er det muligt at møde både den dybsindige ninjamentor, Mester Wu, og den seje ninjafighter, Kai, fra LEGO NINJAGO universet og ikke mindst slippe kreativiteten fri i byggezonen og vinde seje LEGO præmier. Hver weekend vil der være nye og sjove eventaktiviteter, som gæsterne kan deltage i.

- Jeg glæder mig helt vildt til at præsentere vores gæster for LEGO NINJAGO Academy til maj. Børnene kan opleve en fantastisk ninjaverden med både musik, leg, seje spinjitsu-tricks og ikke mindst heltene fra LEGO NINJAGO universet. Og så er der masser af muligheder for at finpudse sine ninjaskills og træne med vaskeægte ninjaer. Det bliver så fedt, siger Anne Mette Eg Andersen, der er aktivitets- og eventansvarlig i LEGOLAND.

Allerede fra gæsterne træder ind i parken, kommer de til at mærke NINJAGO stemningen. Indgangen til LEGOLAND vil være udsmykket med flag og pynt, og temaet vil fortsætte hele vejen langs årets nyhed Brick Street og frem til LEGO NINJAGO World, hvor der vil være mystisk og levende musik, som giver en ægte NINJAGO stemning. Og bliver ninjaerne sultne efter deres spintjitsu-træning, er der Ninja Burgers at finde i Burger Kitchen.

- LEGO NINJAGO Academy er én af de fedeste events, vi afholder her i LEGOLAND. Der er fart over feltet, træningsaktiviteter for alle og spændingsfyldt musik, som alt sammen er med til at give en helt speciel NINJAGO stemning i parken - og i weekenderne er der ekstra fart på, siger Anne Mette Eg Andersen.

NINJAGO® weekender i ekstra gear

Hver weekend i maj vil der være ekstra shows og aktiviteter at finde i LEGO® NINJAGO® World. Blandt andet kan gæsterne på udvalgte dage opleve LEGOLAND® Garden spille parken op til ninjadans, høre Seido Taiko’s hårde slag på japanske trommer, give den gas til Ninjutsu-workshop og lære seje ninjamoves eller se ninjashows med LEGOLAND Ninjas.

I LEGO NINJAGO World vil der fortsat være et væld af muligheder for at udfordre sig selv og samtidigt have det sjovt. Man kan træne sin styrke på Coles klatrevæg, snige sig igennem Lloyds Laser Labyrint, holde balancen på Kais spinnere og lære at mestre jord, ild, lyn og vand i LEGO NINJAGO The Ride!

- Der er altid gang i LEGO NINJAGO World, men i maj måned er der særligt fokus på dette område. Det bliver fedt at kunne give noget ekstra til alle vores gæster, så de kan få en kæmpe NINJAGO oplevelse med LEGO NINJAGO Academy, siger Anne Mette Eg Andersen.

Se hele programmet for LEGO NINJAGO Academy i LEGOLAND og læs mere om de forskellige eventaktiviteter på www.legoland.dk.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Den seje ninjafighter, Kai, og den dybsindige ninjamentor, Mester Wu, fra LEGO® NINJAGO® universet.
Den seje ninjafighter, Kai, og den dybsindige ninjamentor, Mester Wu, fra LEGO® NINJAGO® universet.
Download
Download
Download
Download
Download
Download

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

En drøm gik i opfyldelse, da Alba Helene Lykke fra Aarhus fik udstillet sin egen LEGO model i LEGOLAND i dag2.4.2022 17:38:34 CEST | Pressemeddelelse

Lørdag den 2. april slog LEGOLAND® dørene op for en ny sæson, hvor otte nye byggeoplevelser er på programmet. Dagen bød blandt andet på åbningsfernisering i LEGOLAND Gallery med rød løber, bobler og særligt inviterede gæster, hvor Alba Helene Lykke på 9 år fra Aarhus var blandt de første til at få udstillet en LEGO model i det nye galleri.

En drøm gik i opfyldelse, da Fabian Bechard-Holsting fra Hvalsø fik udstillet sin egen LEGO model i LEGOLAND i dag2.4.2022 17:38:07 CEST | Pressemeddelelse

Lørdag den 2. april slog LEGOLAND® dørene op for en ny sæson, hvor otte nye byggeoplevelser er på programmet. Dagen bød blandt andet på åbningsfernisering i LEGOLAND Gallery med rød løber, bobler og særligt inviterede gæster, hvor Fabian Bechard-Holsting på 13 år fra Hvalsø var blandt de første til at få udstillet en LEGO model i det nye galleri.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum