LEGOLAND Billund

LEGOLAND gør status og forlænger sin sæson

Del

En sæson, der begyndte med at være forkortet, bliver nu forlænget. LEGOLAND holder åbent to weekender yderligere i november, så gæster får mulighed for flere ture i forlystelserne ovenpå en udfordrende sæson 2020

LEGOLAND skulle være åbnet sidst i marts, men endte med først at åbne i begyndelsen af juni grundet COVID-19 situationen. Nu bliver sæsonen forlænget med to weekender, så gæster kan komme i parken helt indtil den 15. november.

- Efter en på alle måder anderledes og forkortet sæson, er det dejligt, at vi kan forlænge vores sæson lidt den anden vej, så gæsterne får flere muligheder for at besøge os i år. Vi har været afventende situationen taget i betragtning, men vi er sikre på, at gæsterne ikke har noget imod ekstra åbningsdage, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Helt konkret får LEGOLAND fire åbningsdage mere i 2020, nemlig lørdag-søndag i uge 45 og 46.

Et udfordrende år

De flere åbningsdage kan dog ikke redde et år med store udfordringer, men med en stor nyhed i vente til næste år, er der grund til at se positivt frem mod 2021.

- Det er ingen hemmelighed, at det har været et udfordrende år for os med alle de ting, COVID-19 nu har bragt med sig. Vi vælger dog at se positivt frem med næste år, hvor vi glæder os rigtigt meget til at åbne vores største nyhed til dato i THE LEGO® MOVIE™ World. Forhåbentligt bliver 2021 også et år, hvor flere turister har mulighed for at besøge os, så endnu flere kan se det fantastiske nye område, vi får i parken, siger Christian Woller.

LEGOLAND og THE LEGO® MOVIE™ World åbner efter planen sidst i marts til næste år.

For yderligere oplysninger kontakt Martin Duus Horslund, PR-koordinator i LEGOLAND, på tlf. 2030 8566 eller martin.duushorslund@legoland.dk.

FAKTA – THE LEGO® MOVIE World

Areal: 5.000 m2

LEGO figurer: 40

Tematisering:

THE LEGO® MOVIE™ World bliver et gennemtematiseret område, hvor man træder helt ind i filmenes univers og kommer på besøg i de kendte områder fra filmene.

Forlystelser:

Emmet’s Flying Adventure – Masters of Flight
Skandinaviens første flying theater. Gæsterne svæver rundt, mens de ser en medrivende film på en kæmpestor 180 grader skærm. Der er også skruet op for effekterne, så man kan både forvente vind i håret, tåge og dufte i den nye forlystelse.

Apocalypseburg Sky Battle
Henvender sig til de lidt større børn. Her skal de styre deres eget fly og selv bestemme, hvor meget flyet skal rotere. Flyver rundt i 14 meters højde.

Unikitty’s Disco Drop
Et 12 meter højt droptårn, der bygger på Unikitty karakteren fra LEGO Filmen 2, hvor det går op og ned med masser af sus i maven undervejs.

Benny’s Playship
En legeplads med et 10 meter højt legetårn målrettet de 2-5 årige med to rutsjebaner og sjove legeaktiviteter.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum