LEGOLAND Billund

LEGOLAND® fejrer 10 år med LEGO® NINJAGO® serien med digital AR-mission

Del

Der venter gæsterne i LEGOLAND® et spændingsfyldt og interaktivt eventyr, når 10-års jubilæet for LEGO® NINJAGO® serien fejres i LEGOLAND fra lørdag d. 18. september. Her skal gæsterne mestre de forskellige ninja-dyder i jagten efter den gyldne amulet.

I LEGOLAND® støder den virkelige og virtuelle verden sammen, når gæsterne fra lørdag den 18. september får mulighed for at træde ind i Master Wu’s Dojo-tempel og ind i NINJAGO® universet gennem et digitalt AR-spil i LEGO® NINJAGO® World. Her skal de hjælpe heltene fra LEGO NINJAGO med at klare en mission og samle den gyldne jubilæumsamulet.

- For at markere 10 år med LEGO NINJAGO serien har gæsterne i parken mulighed for at deltage i en digital mission, hvor de kan opleve spændingen, som vi kender fra NINJAGO universet. Vi glæder os i den grad til at se en masse seje ninjatricks til jubilæumseventet i LEGOLAND, siger Anne Mette Eg Andersen, der er aktivitets- og eventansvarlig i LEGOLAND.

En digital mission

AR-spillet inviterer børnene på en digital mission, hvor de seks NINJAGO helte deler deres hemmelige tricks og lærer børnene at mestre ninja-dyderne. Sammen med heltene er de på en mission efter den gyldne og eksklusive amulet, som børnene kan få med hjem, når de har gennemført AR-spillet.

- Med den digitale oplevelse er børnene med til at skabe nye fantastiske øjeblikke og fejre LEGO NINJAGO historien gennem 10 år. Og vigtigst af alt får de en helt unik oplevelse, når de drager på eventyr sammen med deres NINJAGO helte og til sidst får den gyldne amulet med sig hjem, siger Anne Mette Eg Andersen.

Eventyret fortsætter

AR-spillet er blot én af mange fantastiske NINJAGO oplevelser, børnene kan opleve, imens jubilæet bliver fejret i LEGOLAND. Foruden at træne deres ninja-færdigheder kan børnene også møde deres NINJAGO helte i LEGO NINJAGO World, hvor det vil være muligt at få taget et billede med dem.

Fejringen af LEGO NINJAGO fortsætter i parkens nye byggeoplevelse Rebuild the World. Hver uge har både børn og voksne mulighed for at deltage i konkurrencen om en LEGO NINJAGO æske ved at slå kreativiteten løs og bygge deres eget NINJAGO eventyr. Der vil blive trukket en vinder hver uge.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum