LEGOLAND Billund

LEGOLAND® besøger Sønderborg den 27. marts fra 11.00-17.00 på Rønhaveplads

Del

Søndag den 27. marts fra kl. 11.00 – 17.00 skal der bygges seje LEGO® modeller i temaet ’Cykling i Verdens Grønneste Målby’, når LEGOLAND® står klar med LEGO klodser og spændende konkurrencer på Rønhaveplads midt i Sønderborg.

Selvom der er to uger til, at LEGOLAND® åbner, er der er stadig masser af muligheder for at opleve LEGOLAND magien. LEGOLAND inviterer nemlig alle byggeglade sønderborgensere til at kigge forbi Rønhaveplads den 27. marts for at bygge sjove og kreative LEGO® modeller inspireret af temaet ’Cykling i Verdens Grønneste Målby’.

- Vi er så klar til at besøge Sønderborg, og vi glæder os helt vildt til at se de mange kreative og flotte LEGO modeller, der bliver bygget på dagen. Aktiviteten er for både store og små, så vi håber, at rigtig mange børn og voksne i Sønderborg har lyst til at kigge forbi og bygge sammen med os, og mon ikke prinsessen fra LEGOLAND også kigger forbi, siger Kasper Tangsig, der er pressechef i LEGOLAND.

Efter besøget i Sønderborg vil der blive udvalgt én LEGO model, som skal udstilles i en af årets mange nyheder nemlig LEGOLAND Gallery, og den, der har bygget modellen, får samtidig billetter til LEGOLAND, hvor modellen kan opleves sammen med mange andre inspirerende LEGO modeller. Derudover vil der i løbet af dagen være mulighed for at deltage i konkurrencer, hvor man kan vinde flotte, store LEGO præmier.

- Vi er rigtig glade for, at LEGOLAND besøger Sønderborg, så børn og unge på en sjov måde kan bruge LEGO klodsen til at arbejde med Cykling i Verdens Grønneste Målby. Den grønne omstilling kan nogle gange virke meget kompleks, men gennem leg kan børn og unge selv sætte ord, billeder og figurer på deres forståelse af den grønne omstilling. Det kan vi voksne måske også lære noget af og hjælpe os til at komme i mål med CO2-reduktionen i Sønderborg-området. Som grøn målby skal vi løfte i flok, og cyklen er en af bedste transportmidler for at sikre en grøn transport, siger Christel Leiendecker, der er formand for Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab i Sønderborg Kommune.

10 millioner ekstra LEGO® klodser i 2022

Det er ikke kun Sønderborg, der får glæde af LEGO® byg i 2022 – det bliver et år fyldt med byggeoplevelser i LEGOLAND®, hvor mere end 10 millioner ekstra LEGO klodser og hele otte nye byggeattraktioner kommer til LEGOLAND.

- Det bliver virkelig stort at åbne vores nye byggeattraktioner i LEGOLAND i år, så det er bare ekstra fedt, at vi kan få lov til at bruge ventetiden på at komme ud og bygge med vores gæster, mens LEGOLAND er lukket. Og så håber vi selvfølgelig, at de vil komme til LEGOLAND og bygge videre med os fra den 2. april, når vi slår dørene op til en ny sæson, siger Kasper Tangsig.

For yderligere information om byggeaktiviteten i Sønderborg og 2022 nyhederne i LEGOLAND kontakt pressechef Kasper Tangsig, på tlf. 20 30 81 84 eller Kasper.tangsig@legoland.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

En drøm gik i opfyldelse, da Alba Helene Lykke fra Aarhus fik udstillet sin egen LEGO model i LEGOLAND i dag2.4.2022 17:38:34 CEST | Pressemeddelelse

Lørdag den 2. april slog LEGOLAND® dørene op for en ny sæson, hvor otte nye byggeoplevelser er på programmet. Dagen bød blandt andet på åbningsfernisering i LEGOLAND Gallery med rød løber, bobler og særligt inviterede gæster, hvor Alba Helene Lykke på 9 år fra Aarhus var blandt de første til at få udstillet en LEGO model i det nye galleri.

En drøm gik i opfyldelse, da Fabian Bechard-Holsting fra Hvalsø fik udstillet sin egen LEGO model i LEGOLAND i dag2.4.2022 17:38:07 CEST | Pressemeddelelse

Lørdag den 2. april slog LEGOLAND® dørene op for en ny sæson, hvor otte nye byggeoplevelser er på programmet. Dagen bød blandt andet på åbningsfernisering i LEGOLAND Gallery med rød løber, bobler og særligt inviterede gæster, hvor Fabian Bechard-Holsting på 13 år fra Hvalsø var blandt de første til at få udstillet en LEGO model i det nye galleri.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum