LEGOLAND Billund

LEGOLAND® besøger Kolding den 19. marts fra 10.00-18.00 på Akseltorv

Del

Lørdag den 19. marts fra kl. 10.00-18.00 står LEGOLAND® klar på Akseltorv i Kolding til at tage imod alle byggeglade børn og voksne, når der skal bygges seje LEGO® modeller inspireret af Koldinghus og Rådhuset i Kolding.

Selvom LEGOLAND i Billund først åbner den 2. april, så er der stadig masser af muligheder for at opleve LEGOLAND® magien. LEGOLAND inviterer nemlig alle børn og barnlige sjæle til at komme forbi Akseltorvet i Kolding den 19. marts, for at bygge sjove og kreative LEGO® modeller inspireret af kongeslottet Koldinghus og Rådhuset i Kolding.  

- Vi glæder os helt vildt til at komme til Kolding, og vi håber selvfølgelig at koldingenserne har lyst til at komme forbi og bygge nogle flotte LEGO modeller sammen med os. Vi trækker løbende lod om flotte LEGO æsker blandt alle der bygger med os, og så skal vi også finde en model, der bliver udstillet i årets nyhed LEGOLAND Gallery, som åbner den 2. april, siger Kasper Tangsig, der er pressechef i LEGOLAND

Hos City Kolding glæder Citychef Charlotte Pipenbring sig til at LEGOLAND kommer til byen.

- Vi glæder os utrolig meget til at byde LEGOLAND velkommen i Kolding midtby. Vi er sikre på, at de bliver taget supergodt imod, og at der kommer en masse gæster forbi. Jeg glæder mig i hvert fald utrolig meget til at se både børn og barnlige sjæle slå byggelysten løs, og til at de kan møde de skønne figurer fra LEGOLAND. Og mon ikke jeg også selv skal ned og prøve mine byggeevner af med LEGO klodserne, siger Charlotte Pipenbring, der er Citychef i Kolding.

Hvis man har lyst til at møde dragen fra LEGOLAND, så kigger Olli også forbi Akseltorv Kl. 11.00 og kl. 15.00, og derudover kan det være at nogle af Ollis venner fra LEGOLAND kigger forbi i løbet af dagen. 
 

10 millioner nye LEGO® klodser

Hvis man har mod på at bygge endnu mere, så byder LEGOLAND® i år på mere end 10 millioner nye LEGO® klodser i otte nye byggeattraktioner, som åbner den 2. april.

- Det bliver virkelig stort at åbne vores nye byggeoplevelser i LEGOLAND i år, så det er bare ekstra fedt, at vi kan få lov til at bruge ventetiden på at komme ud og bygge med vores gæster, mens LEGOLAND er lukket. Og så håber vi selvfølgelig, at de vil komme til LEGOLAND og bygge videre med os fra den 2. april, når vi slår dørene op til en ny sæson med mere end 10 millioner nye LEGO klodser, siger Kasper Tangsig.

For yderligere information om byggeaktivitet i Kolding og 2022 nyhederne i LEGOLAND kontakt pressechef Kasper Tangsig, på tlf. 20 30 81 84 eller Kasper.tangsig@legoland.dk

Billeder

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

En drøm gik i opfyldelse, da Alba Helene Lykke fra Aarhus fik udstillet sin egen LEGO model i LEGOLAND i dag2.4.2022 17:38:34 CEST | Pressemeddelelse

Lørdag den 2. april slog LEGOLAND® dørene op for en ny sæson, hvor otte nye byggeoplevelser er på programmet. Dagen bød blandt andet på åbningsfernisering i LEGOLAND Gallery med rød løber, bobler og særligt inviterede gæster, hvor Alba Helene Lykke på 9 år fra Aarhus var blandt de første til at få udstillet en LEGO model i det nye galleri.

En drøm gik i opfyldelse, da Fabian Bechard-Holsting fra Hvalsø fik udstillet sin egen LEGO model i LEGOLAND i dag2.4.2022 17:38:07 CEST | Pressemeddelelse

Lørdag den 2. april slog LEGOLAND® dørene op for en ny sæson, hvor otte nye byggeoplevelser er på programmet. Dagen bød blandt andet på åbningsfernisering i LEGOLAND Gallery med rød løber, bobler og særligt inviterede gæster, hvor Fabian Bechard-Holsting på 13 år fra Hvalsø var blandt de første til at få udstillet en LEGO model i det nye galleri.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum