LEGO House

LEGO® kunstværker fra mere end 50 lande dekorerer LEGO House

Del

Gennem sommeren har LEGO® fans fra hele verden på kreativ vis lavet LEGO mosaikker til et kæmpe kunstværk, som lanceres i dag 3. september i det store LEGO oplevelseshus i Billund.

LEGO kunstværk
LEGO kunstværk

Kunstværket er for alle – lavet af alle. De mere end 27.000 LEGO DOTS mosaikker er nemlig blevet kreeret både fysisk og digitalt af LEGO fans fra nær og fjern, enten i LEGO House eller hjemmefra. Her har de bygget, tegnet eller med et LEGO DOTS online design værktøj dottet deres bidrag til det store kunstværk. 

LEGO fans fra mere end 50 lande herunder USA, Tyskland, Australien samt Ecuador og Chile har bidraget til den gigantiske LEGO DOTS væginstallation. De har hver bidraget med mindst ét lille mesterværk, der tilsammen har været med til at danne det store billede og kunstværk.

”Vi er enormt overvældet af mængden af mosaikker, der er blevet kreeret både fra vores gæster i LEGO House samt alle, der har deltaget online. Vi har modtaget langt flere bidrag end forventet. Hver og én skal have tak for at have blæst os helt omkuld med den mængde af kreativitet, vi har set i hver enkel mosaik.” siger Jesper Vilstrup, Administrerende Direktør i LEGO House.  

De små mosaikker dækker over 50 m2 vægareal, som binder den Røde- og Gule Zone sammen i LEGO House.  De 27.000 mosaikker danner et kunstværk, som pixeleres fra at gå i røde og lyseblå nuancer over i gule og lilla nuancer, ligesom man ser det i det farverige oplevelseshus, som er opdelt i farvede zoner.  

”I kølvandet på en global pandemi, har dette byggeevent været en fantastisk mulighed for kunne engagere sig med LEGO fans fra hele verden. Vi ville ønske, at vi kunne byde en masse internationale gæster velkommen til LEGO klodsens hjemsted i LEGO House. Men når det ikke har været muligt, har det været et fantastisk alternativ, at vi har kunne bygge sammen – hver for sig. At det så lige er endt med deltagere fra mere end 50 lande til de 50 m2 vi ønskede at dekorere, er jo nærmest kreativ magi.” siger Jesper Vilstrup. 

Yderligere udtaler Jesper Vilstrup sig om sommerens sæson i LEGO House “Vi har faktisk set mange flere gæster over sommeren i LEGO House end forventet, hvilket vi er super tilfredse med. At opleve huset atter fyldes med LEGO fans, der kommer for at få den ultimative LEGO oplevelse tyder på, at vi er ved at være på den anden side af nogle hårde år.” 

Gæster i LEGO House kan opleve værket fra 3. september og resten af 2021.  

Fakta:  

  • Kreative fans fra mere end 50 lande har bygget LEGO mosaikker i LEGO House over sommeren 
  • Det er blevet til mere end 27.000 mosaikker dekoreret med små LEGO DOTS elementer 
  • LEGO DOTS elementerne inviterer børn til at slippe fantasien løs og sætte kulør på deres verden i endeløs kreativitet! Det er kunsthåndværk for børn med et unikt LEGO tvist 
  • Tilsammen udgør de et mere end 50 m2 LEGO kunstværk
  • Gæster kan opleve kunstværket fra 3. september og resten af 2021

Liste over bekræftede lande: 

Argentina 

Australien 

Brasilien 

Bulgarien 

Canada 

Chile 

Costa Rica 

Danmark 

Ecuador 

England 

Estland 

Filippinerne 

Frankrig 

Grækenland 

Guatamala 

Holland 

Hong Kong 

Indien 

Indonesien 

Iran 

Irland 

Israel 

Italien 

Japan 

Malaysia 

Mexico 

New Zealand 

Norge 

Peru 

Polen 

Porto Rigo 

Portugal 

Rumænien 

Schweiz 

Singapore 

Skotland 

Slovakiet 

Spanien 

Sri Lanka 

Sverige 

Sydafrika 

Thailand 

Tjekkiet 

Tyrkiet 

Tyskland 

Ukraine 

Ungarn 

USA 

Venezuela 

Vietnam 

Wales 

Kontakter

Billeder

LEGO kunstværk
LEGO kunstværk
Download
Close-up af LEGO mosaikkerne
Close-up af LEGO mosaikkerne
Download
LEGO kunstværket hænger i LEGO House
LEGO kunstværket hænger i LEGO House
Download
LEGO fans fra mere end 50 lande har dekoreret mosaikker
LEGO fans fra mere end 50 lande har dekoreret mosaikker
Download

Links

Information om LEGO House

LEGO House
LEGO House
Ole Kirks Plads 1
7190 Billund

+45 8282 0400https://www.legohouse.com/

LEGO® House er et LEGO oplevelseshus designet af arkitekt Bjarke Ingels. I LEGO House finder du 25 millioner LEGO klodser og der er masse af plads til at gå LEGO amok og slippe fantasien løs. I LEGO klodsens hjemby tilbyder LEGO House en legeaftale med børn, unge og ældre under samme tag og derudover præsenteres det ypperste, der laves med LEGO klodsen fra hele verden. 

Følg pressemeddelelser fra LEGO House

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGO House

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum