Danske Spil A/S

Legendarisk Vikinglotto aften hos Danske Spil

Del

To danskere vinder hele 27,9 millioner hver i det nordiske lotteri.

For to uger siden vandt en dansk lotterispiller den første milliongevinst i Vikinglotto i over et halvt år, og 2022 må siges at være de danske vikingers år, for allerede her til aften er der kommet to nye, danske millionærer ud af det populære lotterispil.

For at hapse førstepræmien i Vikinglotto skal man have 6+1 rigtige, og det skete ikke bare for én, men to heldige danskere, der onsdag aften kunne lade champagnepropperne springe.

De to store vindere har begge spillet med øst for Storebælt. Den ene spillede med fra danskespil.dk og bor i Glostrup Kommune, mens den anden er en PLUS-abonnent fra Guldborgssund Kommune.

Begge vindere kan se frem til at få 27.904.811 skattefri kroner ind på kontoen, så de kan altså for alvor sætte et smil på hverdagen.

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med de nyslåede danske millionærer, der også vil få et tilbud om millionærrådgivning, men vi ønsker et stort tillykke.

Vindertal:

8, 19, 26, 28, 46, 48

Tillægstal:

2

Vikinglotto:

- Vikinglotto startede 17. marts 1993 og trækkes fast hver onsdag aften.

- Vikinglotto er et fælles, nordisk spil, hvor Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland, Litauen, Belgien og Slovenien spiller om en fælles 1. præmiepulje og 2. præmiepulje.

- Den højeste danske gevinst blev vundet i 2020, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 206.913.776 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum