Ishøj Kommune

Legendarisk rockband fyrer op under Ishøj

Del

Godt nyt til alle rockfans derude! Rocklegenderne ”Arena” (UK) kommer for første gang i 15 år til Danmark og lægger vejen forbi Ishøj Kultur Café den 17. maj kl. 19:30

Det er 15 år siden, at de energiske gutter fra rockbandet Arena sidst var i Danmark. Nu vender de tilbage for fuld honnør i forbindelse med deres jubilæumstour, hvor de fejrer, at det er 20 år siden, bandet udgav det progressive rockmesterværk: ”The Visitor”.

Det er første gang siden udgivelsen, at de spiller albummet live, og med numre som ”A Crack in the Ice” og ”The hanging Tree”, er der lagt op til en forrygende aften i rockens tegn.

Nyt album på trapperne

Det er ikke kun gamle klassikere, som er på aftenens menu. Arena udgiver nemlig nyt album med titlen ”The Visitor” den 25. maj 2018, og publikum vil naturligvis blive forkælet med sange herfra.

Der er altså noget at se frem til, når de gæve gutter slipper håret løs, tryller med guitarsoloer og fabelagtige rockmelodier.

Billetter kan købes på: www.billetlugen.dk og koster 195 kr. i forsalg (175 kr. for medlemmer af Kultur Caféens Venner).

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum