Billund Kommune

Ledige tider til Pfizer-vaccination i Billund

Del

Er du endnu ikke blevet vaccineret mod COVID-19? Så er der i de kommende uger flere ledige tider til vaccination i Billund Idrætscenter, hvis du er blevet indkaldt til vaccination med Pfizer-vaccinen.

Sydvestjysk Sygehus, der har overblikket over vaccinationskapaciteten i Region Syddanmark, oplyser, at der i de kommende uger er flere ledige tider til vaccination i det lokale vaccinationscenter i Billund Idrætscenter.  

Du kan bestille en af de ledige tider til vaccination i Billund Idrætscenter, hvis du har modtaget en indkaldelse til vaccination med Pfizer-vaccinen i din e-Boks. Der er udelukkende ledige tider til Pfizer-vaccinen.

Der er ledige tider den 19., 22., 26. og 29. juli samt 7., 9. og 12. august, som kan bestilles på www.vacciner.dk. Har du ikke NemID kan du bestille tid til vaccination på tlf. 99 44 07 17 (tast 1) alle hverdage kl. 8-18. 

Kontakter

Gitte HampenbergSundhedsfaglig udviklingskonsulent og risikomanagerStabsadministrationen for Voksenstøtte, Billund Kommune

Tlf:79721668Tlf:61550316gni@billund.dk

Billeder

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum