Penge.Casa

Lav Tour de France optimering af din privatøkonomi

Del

Hvad har din privatøkonomi og Tour de France til fælles? Meget mere end du lige gik og troede!

Hos Penge.Casa har de taget et kig på hvordan inspiration fra årets Tour de France kan være med til at give dig den gule førertrøje i privatøkonomi.

Det store perspektiv

Den der vinder Tour de France, er den som klare sig bedst i alle 3 uger. Det er ikke nødvendigt at vinde en eneste etape (selvom det selvfølgelig ikke skader), men det er til gengæld nødvendigt at klare sig godt på alle etaper. 

Dårlige økonomiske beslutninger kan påvirke dig resten af livet, på samme måde som en off-dag i touren ofte er årsagen til at en klassementrytter ikke kommer på podiet i Paris. 

Stikker en rytter afsted i udbrud en dag, så skal han vide at næste dag sandsynligvis bliver ekstra hård. Tager du og din familie på en ekstra dyr ferie i år, så skal i vide at jeres privatøkonomi får en hårdere tid efterfølgende. 

Holdindsats

Ingen vinder Tour de France uden et godt hold bag sig. Selv den største stjernerytter kan ikke vinde samlet uden at få hjælp. På samme måde skal i derhjemme huske på at i er et team. 

Måske får du en god løn, lad os eksempelvis sige 800.000 kr om året, men husbond eller hustru derhjemme tjener intet. Havde du nu f.eks. tjent 600.000 kr og hun 200.000 kr, så havde i samlet set fået flere penge mellem hænderne. 

Det samme gælder også andre punkter i privatøkonomien. Er den ene af jer god til at spare op, er det dog stadig op ad bakke, hvis den anden er shopaholic. 

God til flere discipliner 

Der er mange forskellige typer af etaper i Tour de France, og det er derfor nødvendigt at være god til flere forskellige ting, hvis en rytter vil højt op i klassementet. 

På samme måde skal du i din privatøkonomi helst klare dig godt på alle punkter. Det vil sige, have en fornuftig indkomst, lave fornuftige investeringer, huske at spare op og holde dit forbrug på et rimeligt niveau. 

I Touren er det vigtigt at klare sig godt både til enkeltstarten og i bjergene, da det er den samlede tid der tæller. I din privatøkonomi bliver ovenstående 4 punkter lagt sammen, og er på samme måde derfor alle sammen vigtige.

Du kan læse om endnu flere veje til en bedre privatøkonomi med Tour de France lige her: https://penge.casa/privatoekonomi-med-tour-de-france/

Nøgleord

Kontakter

Kontakt Rolf fra Penge.Casa på RolfH@nsen.email

Billeder

Links

Information om Penge.Casa

Penge.Casa
Penge.Casa
Borupvang 2b
2750 Ballerup

https://penge.casa

Penge.Casa hjælper danskerne med at få overblik over lån og privatøkonomi.