Din Tekstforfatter

Lav sjove ting med din nye 3D printer

Del

3D printere koster ikke længere en bondegård, som de gjorde den gang de kom på markedet. Faktisk er priserne helt overkommelige.

Der er selvfølgelig flere forskellige prisklasser. Vil du gerne have en 3D printer der kan det hele, så koster de stadig en lille bitte bondegård. Du kan se et udvalg her Creality printer hos 3Dstore.dk.

Sjove ting du nemt kan lave

De fleste 3D printere kan lave små ting i plastik. Også de billigste 3D printere kan være med her. Du kan eksempelvis lave kopier af tandkrus, bestik eller brillestænger. Faktisk er det kun fantasien der sætter grænsen. Står du og mangler en knap i din skjorte, eller et låg der passer til en bestemt bøtte, eller noget helt tredje, så er det bare frem med printeren. Det tager lidt tid at printe, alt efter hvor store og hvor komplicerede de ting er, du vil kopiere. Til gengæld slipper du for at fræse hele byen rundt, for at finde præcis den knap, eller det låg du mangler.

Inden du går i gang med projekterne, skal du huske at læse brugsanvisningen. Det er sjovest bare at prøve sig frem, men det er træls hvis alt arbejdet er spildt, bare fordi man ikke lige gav sig tid til brugsanvisningen.

Du kan også selv designe det du vil lave

Ud over at du kan kopiere stort set alt, så kan du også tage designer hatten på og selv give dig i kast med at skabe ting. Det behøver ikke være helt nye opfindelser. Det kan sagtens være variationer over ting der findes. Knappen fra før, kan blive trekantet i stedet for rund. Tandkruset kan være med snoede riller og blive smallere opefter. Igen er det kun fantasien der sætter grænser.

Når du går i gang med design delen, er det også her vigtigt lige at tjekke brugsanvisningen.

3D print i mange farver

Lige som selve printeren er blevet overkommelig i pris, så er det i dag også meget billigere at købe filament. Ovenikøbet er filament blevet farverigt. Der er stort set ikke den farve du ikke kan vælge.

Du kan nu lave din trekantede knap, eller dit snoede tandkrus i lilla, grøn eller pink, alt efter dit humør, eller din yndlingsfarve.

En 3D printer er rigtig sjov at eksperimentere med. Der er et utal af små projekter du kan lave forholdsvis hurtigt.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

    

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum