Salling Group

Lav pris på dagligvarer: BASALT udvider grænsehandel-test

Del
Kunderne tog godt imod BASALT’s grænsehandelspriser på øl, vin og sodavand. Nu udvider lavpriskæden konceptet, så danskerne kan handle helt almindelige mærkevarer til priser, man normalt kun finder over grænsen.

Danskerne er vilde med grænsehandelspriser. Ikke mindst hvis de kan slippe for at køre helt til grænsen efter dem. Derfor sætter BASALT nu en række helt almindelige dagligvarer yderligere ned.

Op mod jul testede Salling Groups lavpriskæde BASALT et grænsepris-koncept på øl og sodavand, og det blev taget overordentlig godt imod af kunderne. Så godt, at kæden har fastholdt den lave pris på de tre mest populære produkter:

”Pepsi Max stod for en fjerdedel af salget af vores grænsehandels-tilbud på tværs af vores ti butikker. Og det er fortsat den vare, vi sælger allermest af – faktisk har den ligget nummer ét hver dag siden 10. december,” fortæller chef for BASALT-kæden Henrik Nielsen.

Kæden har derfor valgt at køre videre med den gode pris på både Pepsi Max, Faxe Kondi 0 kcal og Royal Classic, som også var populære i testperioden.

BASALT er i udgangspunktet 10-15 % billigere end andre discountkæder, alligevel kommer der altså nu flere ekstraordinært gode tilbud på hylderne. For mens grænsepriserne på øl, vin og sodavand var en måde at gøre det lidt lettere for kunderne at forsøde julen, er kædens næste test tilpasset tiden mellem højtiderne – altså dagene, som de er flest:

Mærkevarer til hverdagspris
”Vi vil gerne være kundernes favorit, også når der ’bare’ skal købes stort ind til hverdagen. Og selvom vi altid har faste lave priser på bl.a. Salling Groups egne mærker, vil vi gerne kunne tilbyde kunderne mærkevarefavoritter til priser, der er værd at køre efter – men uden at det koster en tur til grænsen,” siger Henrik Nielsen.

Derfor kan kunderne fra lørdag d. 4. februar og måneden ud købe varer fra bl.a. Gillette, Zendium, Palmolive, Glyngøre og Dolmio til særligt lave priser, når de handler i BASALT. Når kampagnen er ovre evaluerer kæden konceptet og justerer sine tilbud efter resultatet.

”BASALT er stadig ny på dagligvaremarkedet, og vi er slet ikke færdige med at teste konceptet og afprøve forskellige måder at matche kundernes behov på. Vores kunder kan derfor godt forvente flere gode overraskelser også i fremtiden,” siger Henrik Nielsen.

BASALT kører i februar grænsehandelspriser på følgende varer:

Zendium 2-pak

Palmolive håndsæbe

Knorr Snackpots

Glyngøre MSC tun

Red Bull 4-pak

Dolmio

Neutral

Livol Multivitamin

Rodalon Spray

Gillette Sensor3 Comfort

Il Capolavoro vin 2,8 liter

Vel opvaskemiddel

Heinz ketchup

Graastren dressinger

Le Arche Rossogrande el. Pinot Grigio

Family Fresh

Head & Shoulders

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 62.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 10 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1,8 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Højesteret afslutter Anne Black-sagen22.3.2023 13:40:00 CET | Pressemeddelelse

Højesteret har netop stadfæstet landsrettens dom om krænkelsesspørgsmålet. I forhold til erstatningskravet har Anne Black krævet et erstatningsbeløb på tre mio. kroner for krænkelse af rettighederne på tre produkter. Et erstatningsbeløb, som Højesteret nu har fastsat til 1. mio. kroner. Sagen har handlet om tre keramiske produkter produceret og leveret af virksomheden Ronald. En virksomhed, som Netto har opsagt samarbejdet med. - Vi betragter nu sagen som afsluttet, efter Højesteret har afsagt dom i sagen. Fra sagens start, der tog sin begyndelse i 2016, har vi søgt mod en løsning uden en retssag, hvor vi også tilbød at betale en kompensation, men det lod sig ikke gøre. Højesteret har nu sat det sidste punktum for parterne, siger Henrik Vinther Olesen, Kommunikationsdirektør i Salling Group.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum