Turbine Forlaget A/S

Lav juledekorationer som en ægte florist

Del

Florist Lars Jon forbereder sig til jul hele året rundt. Og resultatet af de mange ture ud i naturen for at samle kogler, frø og blomster til sine smukke kreationer kommer nu alle andre til gode også. I bogen Floristens jul deler han ud af sine mange tips og ideer til at lave alt fra smukke kranse, til bordpynt og julekort.

Det er hyggeligt at drage ud i skoven med termokanden og en pose til mos, kogler og andre af naturens skatte. Og med Floristens jul så er det også muligt at fremstille æstetiske og smukke juledekorationer, der hæver niveauet betragteligt fra den velkendte klump ler med lidt grønt og et skævt lys til et julebord, der imponerer med sit centrepiece.

I juletiden forandres mange danske hjem til hyggelige huler, hvor naturen får lov til at flytte ind, som smukke adventskranse, juledekorationer og pynt. Og til de mange julefrokoster og middage gøres der også noget ekstra ud af bordpyntningen. Der er ingen tvivl om, at juletiden er den travleste og sjoveste tid for Lars Jon, der ejer Flower Studio i København. Han er så privilegeret, at han får lov til at pynte op i mange smukke hjem, men nu giver han også en hjælpende hånd til alle andre, der også har lyst til at fylde hjemmet med smukke kreationer, der bringer glæde og lys ind i den mørke vinter. 

Lars Jon kommer også med ideer til, hvordan man kan pynte op udenfor eller lave smukke juledekorationer til kirkegården for på den måde at ære dem, der måske savnes lidt ekstra i juledagene. 

Alle ideer og vejledninger er angivet med sværhedsgrad, materialer og nødvendigt værktøj. Materialerne kan med fordel indsamles året rundt ude i naturen, men hvis man ikke lige tænker på jul året rundt, eller pladsen til opbevaring er begrænset, så kan man finde lignende materialer hos den lokale blomsterhandler eller i hobbybutikker, forklarer Lars Jon. Og hvis tiden ikke er til selv at binde en krans, så viser han også, hvordan man kan gøre en færdigkøbt krans endnu smukkere med enkle midler.

Floristens jul er til alle, der gerne vil blive bedre til at lave smukke juledekorationer. Den kan tages frem år efter år og give ny inspiration til årets julepynt.
Lars Jon er flosristen bag det prisvindende Flower Studio i København og blomsterfarmer på egen blomsterfarm i Fredensborg. Han er hvert år visuel iscenesætter og florist på et stort antal bryllupper og events, og hvert år er hans juleudstilling et stort tilløbsstykke. 

Fakta om bogen: 

Titel: Floristens jul – Juleideer for voksne og børn
Forfatter: Lars Jon
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740674750
Sidetal: 264
Vejl. pris: 249,95 kr.
Udgivelsesdato: 25. oktober 2021

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Jack Kerouacs "Big Sur" for første gang oversat til dansk30.11.2021 10:51:00 CET | Pressemeddelelse

I 1962 udkom Jack Kerouacs roman "Big Sur" for første gang og nu er den oversat til dansk af Brian Dan Christensen, som en del af Turbines klassikerserie. Romanen følger Kerouacs alterego Jack Duluoz, som er ved at blive vanvittig efter tre år med konstant opmærksomhed fra journalister og nysgerrige fans og derfor søger tilflugt i en hytte i Big Sur, Californien. Men Jack kan ikke flygte fra sig selv, og kampen mod hans indre dæmoner fortsætter.

Martin Grøndal serverer dåsemad af høj kvalitet11.11.2021 08:16:00 CET | Pressemeddelelse

Den tid, hvor konservering af madvarer primært tjente det formål at gemme mad til dårligere tider, er for længst forbi. I dag kan man finde dåser, der indeholder de lækreste delikatesser, hvis man finder de rigtige. Martin Grøndal har gjort fiskekonserves af god kvalitet til sin levevej, og med kogebogen Dåsemad viser han, hvor nemt det er at lave et yderst delikat måltid baseret på indholdet fra små tindåser.

De klassiske pålægssalater får nyt liv10.11.2021 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Rugbrødsmadder er det suverænt mest spiste måltid i Danmark. Men på trods af hvor meget rugbrød vi spiser, så syntes Jean-Michel Grønnegård Deleuran, at der manglede noget godt pålæg. Det fik ham i 2019 til at skabe RØRT, som laver deres egne pålægssalater. Og nu er han klar med en bog, hvor han lærer alle, hvordan man kan pifte julefrokosten eller andre frokoster op med en god, hjemmerørt pålægssalat af friske råvarer.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum