Ishøj Kommune

Lav en isskulptur med Ice For Kids

Del

Velkommen til en iskold eftermiddag i Ishøj Byhave, når Ice For Kids og Ishøj Bibliotek inviterer alle børn til en helt særlig oplevelse lørdag den 3. marts klokken 12-14

Ice for Kids.
Ice for Kids.

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med et materiale, som du sjældent har nok af til at arbejde med? Så kom ned i Ishøj Byhave lørdag den 3. marts og få lov at lave en isskulptur ud fra din egen fantasi.

Alle børn får en isblok, et sted at arbejde, det helt rigtige værktøj, og så er det bare i gang. Billedhugger Søren Cip Nielsen giver kyndig hjælp og vejledning i, hvordan man gør. Der er ingen øvre aldersgrænse, men børn i alderen 4-10 år skal være i selskab med en voksen.

Det er en kold fornøjelse

Det er en god idé at tage godt med tøj på, når du skal lave isskulpturer, for du kan godt bruge et godt stykke tid, når du først kommer i gang. Biblioteket vil dog byde på varm kakao og kaffe, som deltagerne kan varme fingrene på, når de er færdige med deres skulptur.

Hvis det regner, bliver der slået et telt op, så deltagerne kan stå i tørvejr, mens de arbejder med isen.

Det er helt gratis at deltage, og det kræver ingen tilmelding, så bare duk op i Ishøj Byhave og få en skøn og iskold eftermiddag.

Kontakter

Anne Kathrine Steen Cauchi, børnebibliotekar på Ishøj Bibliotek, tlf. 43 57 71 62 eller ankca@ishoj.dk

Billeder

Ice for Kids.
Ice for Kids.
Download
Ice for Kids.
Ice for Kids.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum