Ishøj Kommune

Las Vegas flytter 'over here' til kulturnat i Ishøj

Del

I år hylder Ishøj Kulturnat fantastiske Las Vegas. Det sker fredag den 4. maj

Prøv lykken i et spillecasino på Bibliotekstorvet, nyd det flotte paradeshow rundt om i Ishøj By Center og se de kæmpe store amerikaner biler på Stationstorvet, når Ishøj Kulturnat byder indenfor til gratis aktiviteter og Las Vegas-tema. Butikkerne følger temaet og holder åbent til kl. 22.

Kulturnatten holder flyttedag fra efterår til forår, så hvis du synes, at det ikke er så længe siden, der sidst var kulturnat, er det helt korrekt. I år finder kulturnatten sted fredag den 4. maj mellem kl. 18 og 22 i Ishøj By Center, Ishøj Bibliotek, Ishøj Kultur Café, Ishøj Svømmehal, Ishøj Rådhus og Vejleå Kirke. Alle aktiviteter er gratis.

Underholdning på Lille Torv

Kl. 18 åbner konferencieren officielt Ishøj Kulturnat, og derefter går det løs med både BRO, artisteri, et sprudlende show med Peter Nørgaard fra Danmark har talent og ikke mindst X Factor finalisterne Jamie og Rasmus.

Magi og bingo

På Ishøj Bibliotek kan du deltage i et litteraturbingo, opleve tryllekunstneren Anders Las-sen og senere på aftenen de charmerende musikere Me & Maria. Herudover er der mulighed for at spille kæmpe mikado, skak og kaste-gris.

Nyt program og tyvstart på billetsalg

Ishøj Kultur Café skyder salget i gang på efterårets frokostbilletter til jazzarrangementerne.

Bagefter vil kulturhusets leder Jorge Rivera og en repræsentant fra Ticketmaster præsentere efterårets koncerter, teaterforestillinger og øvrige arrangementer. Og hvis du er hurtig og køber billet til noget af det, der frister, vil du senere på aftenen kunne deltage i en lodtrækning med flotte præmier på højkant.

Traditionen tro skal du ikke snydes for musik på kulturnatten, for efter al snakken går Veronica Mortensen på scenen med sin trio.

Skrabelodskonkurrence – vind et rejsegavekort

Siden 6. april har alle kunder i Ishøj By Centers butikker modtaget et skrabelod, når de har handlet for mere end 200 kroner. Kl. 21.30 på kulturnatten udløses spændingen, når der trækkes lod blandt de tilstedeværende om masser af flotte præmier, heriblandt et rejsegavekort til en værdi af 15.000 kroner.

Stilleaktiviteter

Ishøj Svømmehal sætter fokus på velvære med stearinlys langs bassinkanten og meditativ musik i hallen. Der er også adgang til terapibassin, dampbad og sauna med gus. Det kræver dog tilmelding at deltage i arrangementet ’Stille Aften’, hvor der er plads til 25, som alle modtager vand og frugt undervejs. I kælderen er der rundvisning i den tekniske afdeling to gange i løbet af aftenen.

Vejleå Kirke starter med fællesspisning (her er dog brugerbetaling) efterfulgt af gospelkon-cert med Ice Glory og senere lidt kaffe og kage. Aftenen afsluttes med en lysandagt. Uden for kirken kan du opleve fotoudstillingen ’De Drømmer Stadig’ med billeder af syriske flygtningebørn.

Fælles afslutning i Ishøj Byhave

I stil med sidste års arrangement mødes alle, der har lyst til en fælles afslutning på aftenen kl. 22 i byhaven (adgang gennem biblioteket). Ishøj Kulturskole står for underholdningen, og arrangørerne serverer suppe.

Hent et program

Læs mere om alle aktiviteter og se tidspunkterne i det trykte program, som du finder i alle centrets butikker, på rådhuset og på de medvirkende kulturinstitutioner. Du kan se en digital udgave på ishoj.dk/kulturnat2018

Kontakter

Ishøj Kultur Café, tlf. 61 93 64 30

Billeder

Download
Download
Download
Jamie fra X Factor.
Jamie fra X Factor.
Download
Rasmus fra X Factor.
Rasmus fra X Factor.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum