Business Wire

LARSEN-&-TOUBRO-INFOTECH

Del

LTI Udvider Strategisk Partnerskab med OKQ8 Scandinavia

Larsen & Toubro Infotech Ltd. (NSE: LTI, BSE: 540005), er en global virksomhed inden for teknologirådgivning og digitale løsninger, har udvidet sin aftale med OKQ8 AB Scandinavia. I løbet af de næste fem år vil denne aftale tranformere applikationer og OKQ8’s infrastruktur landskab med tjenester der omfatter Infrastruktur-as-a-Service (IaaS), Sikkerhedstjenester, Applikationsdrift, Vedligeholdelse og Udvikling, hvilket vil resultere i forbedret stabilitet, tilgængelighed og forudsigelighed af it-driften.

OKQ8, der har hovedkvarter i Stockholm, er en af Skandinaviens største brændstofvirksomheder med en omsætning på over 39 mia. SEK og tæt på 1000 stationer over hele Danmark og Sverige. LTI har været partner med OKQ8 siden 2017, og denne udvidede aftaler er et resultat af, hvad dette partnerskab har skabt gennem årene. Som en strategisk partner vil LTI udnytte sine omfattende evner indenfor analyse, automatisering og KI til at levere disse servicer til OKQ8.

Mikael Pålsson, CIO, OKQ8 , udtaler, “For at kunne betjene vores kunder bedre er det afgørende for OKQ8 at integrere vores økosystem som består af brændstofstationer, dagligvarebutikker, bilvaske, biludlejninger samt økonomi- og forsikringsservicer. Som vores strategiske partner bringer LTI den rette erfaring, teknologiske kompetence og kulturelle tilpasning der sikrer, at dette program bliver en fuldkommen succes.”

Arun Sankaranarayanan, Chief Business Officer, LTI Nordics , udtaler, “Siden begyndelsen I 1999 har OKQ8 konsekvent sat høje standarder for teknologiudnyttelse og ekspertise indenfor kundeservice. Vi er glade for at udvide vores partnerskab med OKQ8 for at designe næste generations arkitektur og opfylde virksomhedens vision for digital transformation. LTI vil udnytte sine evner indenfor eksponentielle teknologier og kundecentrisk tilgang til at hjælpe OKQ8 med at nå sine strategiske mål.”

LTI har en stærk tilstedeværelse I hele Norden og samarbejder med førende virksomheder for at hjælpe dem med at konkurrere effektivt i en verden i forandring.

Om LTI:

LTI (NSE: LTI) er en global virksomhed inden for teknologirådgivning og digitale løsninger, der hjælper over 420 klienter med at få succes i en konvergerende verden. Med operationer I 32 lande går vi den ekstra mil for vores klienter og fremskynder deres digitale transformation med LTIs Mosaic platform, som muliggør deres mobile, sociale, analytiske, IoT og cloud-baserede rejser. Vi blev grundlagt I 1997 som et datterselskab af Larsen & Toubro Limited, og vores unikke arv giver os en uovertruffen ekspertise til at løse de mest komplekse udfordringer for virksomheder på tværs af alle brancher. Hver dag giver vores team, på over 30.000 LTI-medarbejdere, vores kunder mulighed for at forbedre effektiviteten af deres forretnings- og teknologidrift samt levere værdi til deres kunder, medarbejdere og aktionærer. Læs mere på http://www.Lntinfotech.com eller følg os på @LTI_Global

Om OKQ8 AB :

OKQ8 Scandinavia: Den foretrukne mulighed for bæredygtig bevægelse

OKQ8 Scandinavia har operationer I Sverige og Danmark og er en af Skandinaviens største brændstofvirksomheder. Vi er en organisation med omkring 5000 ansatte som er engagerede, kundeorienterede og har fokus på bæredygtighed. Vi arbejder aktivt på at drive udviklingen af mere klima- og miljøvenlige brændstoffer og produkter fremad, på at reducere ulighed og på at bidrage til bæredygtige byer og samfund. Med omkring 1000 servicestationer, vores egen bank og et af markedets stærkeste virksomhedstilbud ønsker vi at være den foretrukne mulighed for bæredygtig forretning – både nu og i fremtiden. Læs mere på www.okq8.se

Forbind til LTI:

Link:

ClickThru

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com