Lars von Trier: Der er meget af mig i Jack

Del

I et åbenhjertigt interview med Blockbuster fortæller Lars von Trier, hvor fascinationen af massemordere kommer fra, og hvordan det var at arbejde med stjerner som Matt Dillon og Uma Thurman. Hele interviewet kan ses på Blockbusters YouTube-kanal.

Lars von Trier har inviteret Blockbuster og Søren Høy hjem i stuen til en åben snak om hans nye film ’The House That Jack Built’, hvor vi følger massemorderen Jack gennem 12 år. Her fortæller Danmarks mest kendte instruktør bl.a., at selvom han ikke har lyst til at myrde nogen, er der meget af ham selv i Jack-karakteren, og at hans fascination af seriemordere stammer fra de kvinder, han har kendt bedst.

”De fleste af de kvinder, jeg har været sammen med, er meget interesserede i massemord. Det er den bedste julegave, en bog om en eller anden serial killer. Og så kom jeg til at tænke på, hvor kommer den urkraft egentlig fra, det er da spændende,” fortæller Lars von Trier til Blockbuster.

Se hele interviewet med Lars von Trier. Interviewet må gerne deles.

I interviewet, der varer 40 min., kan man også høre:

  • Hvordan det var at arbejde med amerikanske stjerner som Matt Dillon og Uma Thurman
  • Hvorfor Lars von Trier har lettest ved at arbejde med kvinder
  • Hvorfor det ikke var helt ligetil at finde en amerikansk skuespiller, der ville spille Jack
  • Mordet som kunstværk
  • Hvorfor det var let at skrive en rolle til Sofie Gråbøl
  • At Marijana Jankovic er ekspert i bizarre kropstillinger
  • Hvordan det var at være tilbage i Cannes

Og meget mere. Fra den 29. november kan ’The House That Jack Built” ses i biografer landet over.              

Mere Lars von Trier?
Fik du aldrig set ’Nymphomaniac’ eller har du blot lyst til at gense ’Dancer in the Dark’? På blockbuster.dk kan du se eller gense alle Lars von Triers tidligere film.

Kontakter

Billeder

Information om Blockbuster

Blockbuster
BlockbusterTDC købte i 2014 varemærket BLOCKBUSTER, og lancerede i 2015 streamingtjenesten i Danmark, mens Norge, Sverige og Finland fulgte efter i 2017. Blockbuster udgiver alle premierefilm direkte fra biografen og giver samtidig danskerne adgang til en lang række film, som ikke får dansk biografpremiere. Blockbuster har i dag ca. 10.000 film, der kan lejes i 48 timer eller købes. Mere end 300.000 danskere har i 2017 set film på Blockbuster, hvor der kun betales per film og altså ikke skal købes et abonnement. Se det store udvalg af film og serier på blockbuster.dk.

Følg pressemeddelelser fra Blockbuster

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blockbuster

Anders&Anders på video hos Blockbuster10.2.2017 09:49Pressemeddelelse

En af landets mest populære podcast, Anders&Anders, kommer nu også som video, en vodcast. Værterne Anders Lund Madsen og Anders Breinholt er gået i samarbejde med streamingtjenesten Blockbuster om at udvikle en vodcast-udgave, og fra i dag, og resten af 2017 kan man hente en video-version af hver uges podcast på blockbuster.dk. I vodcasten følger man som en flue på væggen tilblivelsen af podcasten. Optagelserne foregår torsdag eftermiddag, og inden for 24 timer redigeres og klippes videoudgaven, som kan hentes gratis hos Blockbuster få timer efter, podcasten er sendt ud. Marketingdirektør Steffen Trannerup forklarer det nye samarbejde med, at dansk indhold spiller en afgørende rolle for Blockbuster. "Selvom film og serier er det bærende indhold hos os, så har vi ingen planer om at skulle producere store spillefilm og serier. Men vi vil gerne være en del af den udvikling, der lige nu er i forhold til de klassiske formater og i brugernes adfærd og tv-forbrug. Med Anders&Anders kaster vi

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum