Det Kongelige Teater

Langt ud over scenekanten

Del

For første gang kan publikum selv deltage, når Den Kongelige Ballet tager på turné.

Publikum vil kunne opleve en masse spændende balletaktiviteter i netop deres by, når Den Kongelige Ballet den 21. januar tager på turné i Jylland.

Ud over at kunne opleve forestillingen Sylfiden & Tema og variationer kan alle interesserede i Århus, Aalborg, Randers, Herning, Esbjerg, Holstebro og Vejle komme med til forskellige og nøje tilrettelagte arrangementer, som bringer publikummet helt tæt på dansen.

I Randers og Holstebro kan de nysgerrige læne sig tilbage med en kop dampende varm kaffe og nyde dansernes opvarmning, mens balletmester Nikolaj Hübbe instruerer og fortæller. I Esbjerg bliver publikum også selv budt op til dans, når Den Kongelige Ballet afholder Tangosalon, og for de ordknappe er der mulighed for at lære kunsten at mime af karakterdanser Morten Eggert.

Der vil desuden blive afholdt skoleworkshops i de fleste byer, hvor eleverne på egen krop oplever ballettens magiske verden. Herudover vil der være mulighed for at sætte sig godt til rette i det røde sæde, og nyde en formiddagsvisning af Svanesøen i udvalgte biografer.

Få overblik over hvilke aktiviteter, der kommer til hver by i vedhæftet pdf., og følg turnéen på #KglTurné

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum