Skel.dk Landinspektører

Landinspektør ekspanderer fortsat: Rykker 13 pladser op som en af landets bedste arbejdspladser

Del

Tirsdag aften blev Danmarks Bedste Arbejdspladser® hyldet ved en prisuddeling i Cirkusbygningen i København. Blandt dem var Skel.dk Landinspektører, som har taget et solidt spring op ad listen og nu kan kalde sig Danmarks 16. bedste arbejdsplads i kategorien mellemstore virksomheder. Det er andet år i træk Skel.dk modtager en Great Place to Work-certificering. Sidste år blev de kåret til Danmarks 29. bedste arbejdsplads i samme kategori.

Skel.dk Landinspektører er inde i en rivende udvikling og kompetente medarbejdere er nøglen til Skel.dk’s vækst og succes. Det hører til sjældenhederne, at en virksomhed rykker 13 pladser op på et år, og det flotte resultat kan tilskrives en langsigtet og fokuseret indsats fra både ledelse og medarbejdere.

Medarbejdernes trivsel betyder alt

Direktør hos Skel.dk, Michael Thomsen siger: “Det er rigtig stort for os at opnå denne udmærkelse to år i træk og er noget vi kan takke medarbejderne for. De har formået at videreføre vores kultur og holdånd, selvom vi er blevet væsentligt flere medarbejdere. Sidste år blev vi de første landinspektører der modtog denne certificering, og efter at have hoppet 13 pladser op i år, viser vi, at sidste års certificering ikke var en tilfældighed. Vores mål er at være branchens bedste arbejdsplads. Vi tror på, at medarbejdernes trivsel og glæde ved at gå på arbejde er altafgørende for at have glade og tilfredse kunder. For os har opskriften været en anerkendende ledelsesstil i øjenhøjde, hvor der er tillid begge veje, plads til forskelligheder og hvor alle har muligheder for at udvikle sig både fagligt og menneskeligt”.

Medarbejderskaren fordoblet

Gårsdagens certificering og kåring som en af landets bedste arbejdspladser, kommer efter en årrække med voldsom ekspansion. For få år siden udgjorde Skel.dk ca. 35 medarbejdere. I dag er det tal fordoblet til knap 70 medarbejdere og man har åbnet en ny afdeling i København og udvidet andre afdelinger med nye lokaler, nye specialer og adskillige nye medarbejdere. Michael Thomsen siger: “Vores GPtW-certificering sker samtidig med, at Skel.dk gennemgår en transformation fra lille, lokal virksomhed til en af de største i branchen. Vi er vokset rigtig meget på få år og forandringerne har stået i kø for vores medarbejdere - og det oven i en historisk travlhed i branchen. På trods af det oplever jeg hver dag et engagement, sammenhold og samarbejde blandt medarbejderne i Skel.dk som er helt unikt. Det er i virkeligheden det der er vores største bedrift”.  

Vigtigt signal til medarbejdere og kunder

Det er ingen hemmelighed, at der de seneste år har været travlt i bygge- og anlægsbranchen. Det mærker landets landinspektører naturligvis også og der er derfor rift om medarbejderne i en branche hvor der i forvejen bliver uddannet for få til trods for udsigterne til gunstige arbejdsforhold og en ikke-eksisterende arbejdsløshed. For Michael Thomsen er GPtW-certificeringen og kåringen som en af landets bedste arbejdspladser både et vigtigt signal til medarbejdere og kunder: “Vi ansætter løbende nye folk og derfor er det vigtigt, at Skel.dk har et ry for at være en god arbejdsplads. Men certificeringen er i høj grad også relevant for vores kunder. Jeg er overbevist om, at vores fælles arbejde med at skabe en attraktiv og professionel arbejdsplads med høj grad af tillid og fællesskab smitter af på kundernes oplevelser hos os. Glade medarbejdere yder deres bedste og det skaber glade kunder”.

Vedhæftede billede er fra prisoverrækkelsen i Cirkusbygningen tirsdag aften. Adm. direktør Michael Thomsen er nr. 1 fra venstre. (Fotograf: Skel.dk) Øvrige vedhæftede billeder krediteres Skel.dk.

Om certificeringen af Skel.dk

Skel.dk har for andet år i træk modtaget en GPtW-certificering og tirsdag aften blev de i samme ombæring kåret til landets 16. bedste arbejdsplads i kategorien mellemstore virksomheder af Great Place to Work®. Forud er gået en lang evalueringsproces, hvor Skel.dk er blevet grundigt evalueret. Blandt andet har man, via interviews og spørgeskemaer hos både medarbejdere og ledelsen, kortlagt arbejdspladskulturen, og blotlagt forholdet mellem medarbejdere og ledelse og graden af bl.a. glæde, tillid og trivsel. Resultaterne er sammenholdt med forskellige benchmarks og undersøgelser hos andre virksomheder i Danmark.

Kontakter

Thomas Endelt Andersen
Frontpage PR & Kommunikation
+45 50 70 53 34
thomas.endelt@frontpage.dk

Billeder

Information om Skel.dk Landinspektører

Skel.dk Landinspektører
Skel.dk Landinspektører
​Ndr. Stationsvej 14B
4200 Slagelse

59 43 19 09https://skel.dk/

Om Skel.dk:

Skel.dk er et partnerdrevet landinspektørfirma med knap 70 ansatte fordelt på fem afdelinger i henholdsvis Holbæk, Kalundborg, København, Slagelse og Sorø. Skel.dk leverer landinspektørydelser, herunder blandt andet rådgivning i forbindelse med ejendomsdannelse og projektudvikling, teknisk landmåling, droneopmåling og laserscanning. Skel.dk er ISO9001-certificeret og er i dag blandt de største i branchen. Det skyldes ikke mindst et konstant fokus på intern forbedring og værdiskabelse for kunden, samt et solidt organisatorisk fundament der hviler på kerneværdierne; faglighed, engagement og fleksibilitet. I 2017 opnåede Skel.dk som det første landinspektørfirma at blive certificeret som Great Place to Work.

Om Great Place to Work®:

Great Place to Work blev etableret i 2001 som den danske afdeling af den globale konsulent- og analysevirksomhed, Great Place to Work Inc., der har kontorer i over 50 lande verden over og hvert år undersøger mere end 10.000 arbejdspladser. Great Place to Work er dedikerede til at skabe en bedre verden ved at øge graden af tillid - i relationer, på arbejdspladser og i samfundet. Udgangspunktet for arbejdet er en tro på, at alle virksomheder og organisationer har potentialet til at skabe en tillidskultur og derigennem øge medarbejdernes engagement og skabe bedre resultater. Blandt de certificerede virksomheder kårer og hylder Great Place to Work® hvert år Danmarks Bedste Arbejdspladser® ved en prisuddeling i København.

Følg pressemeddelelser fra Skel.dk Landinspektører

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.