Danske Spil A/S

Landin og co. er storfavoritter til guldet, og måske er der mere OL-metal på vej

Del

Også i golf og banecykling kan der komme medaljer til Danmark, inden OL lukker ned på søndag.

Der skal gå meget galt, hvis det ikke bliver til endnu en dansk guldmedalje ved OL, inden legene stopper på søndag.

Det vurderer Danske Spil, der har de danske håndboldherrer som favorit til at banke Frankrig i lørdagens finale.

Hvorfor? Det giver oddssætter Peter Emmike Rasmussen en kort forklaring på her:

-Danmark er næsten lige blevet verdensmester og har været favoritter til guldet lige fra start, og vi har store profiler som Mikkel Hansen, Mathias Gidsel og Niklas Landin, der viser topniveau lige nu.

Danske Spil giver odds 1,60 på en dansk sejr over Frankrig i ordinær spilletid, hvilket svarer til en favoritværdighed på 65-35 i dansk favør.

Og det er på trods af, at der venter en giftig modstander i OL-finalen.

-Det er fjerde gang i træk, at Frankrig er i en OL-finale, og de har ligesom Danmark en god blanding af erfaring, blandt andre Karabatic-brødrene, og nye talenter. Så det er et godt hold, som hele vejen igennem har været andenfavoritter til at vinde OL-guldet, siger Peter Emmike Rasmussen.

Men Oddset-spillerne tror – ligesom Danske Spil – mest på Danmark. 70 procent af alle spil på udfaldet af OL-finalen er sat på en sejr til Danmark.

Guld i cykling eller golf?
Hvis Mikkel Hansen og co. lever op til favoritværdigheden, bliver det altså til guld i håndbold, men der kan også meget vel komme guld i banecykling, hvor Michael Mørkøv og Lasse Norman Hansen lørdag skal køre parløb, hvor Julie Leth og Amalie Dideriksen netop har vundet sølv hos kvinderne.

Og der er faktisk – vurderer Danske Spil med et vinderodds på 2,40 – en god mulighed for, at mændene kan gøre det endnu bedre.

-Men de er ikke helt så store favoritter som håndboldherrerne. Det bliver formentlig et ret tæt løb om medaljerne, siger Peter Emmike Rasmussen.

Der er også chancer for danske medaljer i kvindernes golfturnering, hvor Emily Kristine Pedersen og Nanna Koertz Madsen ligger på en 3. og en 7. plads inden sidste runde.

Hvis førstnævnte overrasker og tager guldet, giver det odds 18, mens du får pengene 65 gange igen, hvis sidstnævnte ender øverst i tabellen.

Til gengæld virker det forholdsvis sandsynligt, at mindst en af de danske golfkvinder vinder en medalje. Det er der odds 2,70 på.

For yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230
-Peter Emmike Rasmussen, oddssætter i Danske Spil, mail: per@danskespil.dk, tlf: 29455176

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum