Haderslev Kommune

Landboforening har åbnet døren for nyt samarbejde om ledige

Del

Sønderjysk Landboforening og Haderslev Kommune indgår nu et nyt samarbejde, der forhåbentlig kan være med til at få flere i arbejde.

Ledige i Vojens-området kan se frem at møde deres sagsbehandler i et kontor hos Sønderjysk Landboforening (SLF) i Vojens fremfor at skulle tage til Jobcenter Haderslev.
Haderslev Kommune satte for et par måneder siden projekt JobFirst i søen. JobFirst Haderslev arbejder målrettet videre med at få borgere langtfra arbejdsmarkedet ud i beskæftigelse. Indsatsen foregår ude på virksomheder og betyder blandt andet, at en håndfuld medarbejdere er rykket ud af jobcentret og ind hos en bilforhandler i Haderslev, hvor de mødes med ledige.
JobFirst har efter den gode opstart i Haderslev været på udkig efter en virksomhed i Vojens-området, der har haft plads til at indgå et tilsvarende samarbejde. Kommunen har opfordret lokale virksomheder til at reagere, hvis de havde et ledigt kontorlokale og lyst til at indgå et samarbejde.
"SLF var heldigvis nysgerrige på, hvad de kunne bidrage med i JobFirst. Det har nu resulteret i, at vi har fået en rigtig god aftale for begge parter", siger arbejdsmarkedschef Lotte Nielsen.
Aftalen indeholder udover selve lejemålet en aftale om, at JobFirst Haderslev har mulighed for at matche JobFirst borgere med konkrete arbejdsopgaver ved SLF.
"Vi er rigtig glade for at blive inviteret indenfor hos SLF. For os har det ingen betydning, hvad virksomheden laver. Derimod er det vigtigt, at vi kan flytte ind hos et firma, der har lyst og engagement til et samarbejde, og det har landboforeningen i den grad", siger arbejdsmarkedschef Lotte Nielsen.
JobFirst er netop flyttet ind og har så småt taget lokalerne i brug hos SLF.
Om JobFirst
JobFirst Haderslev arbejder målrettet videre med at få borgere langtfra arbejdsmarkedet ud i beskæftigelse. Dette har medført at behovet for lokaler i Vojens er opstået, idet vi gerne vil være så tæt på borgerne og deres arbejdspladser så muligt, grundet at det giver JobFirst mulighed for at handle hurtigt både i samspil med borgerne selv, men bestemt også i forhold til virksomhederne som har borgerne i lønnet/ulønnet beskæftigelse.


Kontaktinformation:

Lotte Nielsen, arbejdsmarkedschef i Haderslev Kommune; telefon 74 34 05 11

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum