Penge.Casa

Lån andre penge med minimal risiko

Del

Har du penge på din bankbog, som bare står og samler støv? Måske er crowdlending noget for dig. Lån andre små beløb og få en høj rente for lånet.

Rigtig mange danskere har store beløb stående i banken, hvor man i øjeblikket ikke får meget mere end 0% i rente. 

Rundt om i Europa låner befolkningen hverdag masser af penge. Hvis du modsat er en af de personer med penge på kontoen, kan du stå på den anden side af bordet. Du kan være den der låner penge ud til dem der står og mangler penge til det ene eller det andet.

Med crowdlending låner du små beløb ud

Når man generelt tænker lån, så tænker man store banker med en kæmpe kapital, men med crowdlending behøver du faktisk ikke andet end 100 kr, for at kunne låne penge ud. 

Når en person eksempelvis gå ind og tager et forbrugslån, så kan långiver finansiere hele eller dele af dette lån via crowdlending. Her kommer du og en masse andre så ind i billedet. Hvis lånet er på eksempelvis 1000 kr, så kan låner 10 forskellige personer hver 100 kr ud. 

Det betyder at hvis du eksempelvis har 10.000 kr, som du gerne vil have en bedre rente på, så deler du din investering ud på mellem 50-200 forskellige lån. Det betyder at din risiko ved at låne ud bliver minimeret betragteligt. 

Af populære platforme findes blandt andet Mintos og Bondora, og af danske findes Lendino og Flexfunding, hvor man giver virksomheder lån

Når du deler dine lån ud i små bider, så minimere du din risiko. I forhold til at have dem stående i banken, så skal du selvfølgelig dog vide at der er en risiko, når man vælger at investere.

Nøgleord

Information om Penge.Casa

Penge.Casa
Penge.Casa
Borupvang 2b
2750 Ballerup

https://penge.casa

Hos Penge.Casa hjælper de med overblikket over dit næste lån.