Turbine Forlaget A/S

LÆSESTEDER af Martin Glaz Serup – nu endelig som e-bog og lydbog

Del

I essaysamlingen LÆSESTEDER skriver Martin Glaz Serup om steder og bøger, om læseoplevelser, der farves og påvirkes af de omgivelser, som de indtages i. Om litteraturkunsten, og hvad den kan bevirke. Som læser føler man med Glaz Serup og med teksten, og jalousien, væmmelsen, kærligheden, liderligheden, sorgen, glæden, vreden, som opstår i mødet mellem bog og sted, sitrer på siderne og sætter sig i læseren.

I mødet mellem Martin Glaz Serups knivskarpe litteraturkritik og hans eget levede liv opstår friske læsninger af bogværker. Som f.eks. en beskrivelse af at ligge en hel nytårsdag og læse DEN GAMLE MAND OG HAVET i ét uafbrudt stræk. Følelsen af at indtage et helt værk uforstyrret, og forestillingen om, at det formodentligt er den bedste måde at læse noget som helst på. Liggende på sin seng i sit gamle kollegieværelse – samme seng, hvor Martin engang lå vågen en hel nat og tvangsspiste en pose pistacienødder. Og samme seng, hvor han optog en amatørpornofilm med Katrine … ”Den blev god”.

LÆSESTEDER udkom oprindeligt som papirbog i 2018 på forlaget Emancipa(t/ss)tionsfrugten, men på grund af stor efterspørgsel udkommer den nu på Turbine som e-bog og lydbog indtalt af Martin Glaz Serup selv.

”Det er skrivekunst om skrivekunst, og meget finere bliver kritik ikke. Glaz Serup er både digter og akademiker, men han er digter først, med en digters håndelag og viden: Han skriver om skrift som kunst og skriver, som om det at skrive om en kunst også er en kunst, og gør det paradoksalt nok ved at rapportere fra skriftaflæsningen som noget, der foregår ude og helt, helt inde i virkeligheden.”

– Lars Bukdahl om LÆSESTEDER i Weekendavisen

Fakta om bøgerne:

Titel: Læsesteder (e-bog)
Forfatter: Martin Glaz Serup
TURBINE
ISBN: 978-87-406-5971-9
Vejl. pris 59,95 kr.

Titel: Læsesteder (lydbog)
Forfatter: Martin Glaz Serup
Indlæser: Martin Glaz Serup
TURBINE
ISBN: 978-87-406-5972-6
Vejl. pris 59,95 kr.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Den danske konges magt gennem historien1.9.2020 12:00:00 CESTPressemeddelelse

I år har Dronning Margrethe II af Danmark fejret sin 80-års fødselsdag. Som den siddende monark er hun den sidste, der beskrives i bogen ”Kongen i Danmark”, hvor historikeren Rikke Agnete Olsen har beskrevet hver enkelt regent i verdens måske ældste monarki. Grafiker Jørgen Kraglund har ligeledes gengivet hver enkelt i sin velkendte streg fra tidsskriftet Skalk – tro mod sit forlæg, men samtidig helt sin egen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum