Din Tekstforfatter

Lær dit barn klokken – sådan gør du

Del

Det kan være svært at lære et barn tiden, men med lidt øvelse og nogle nyttige tips kan det lade sig gøre. En måde at hjælpe et barn med at lære at fortælle tiden er ved at bruge et ur med billeder. Dette vil hjælpe barnet med at forbinde forskellige tidspunkter på dagen med billeder. Herunder får du flere gode råd til, hvordan du bedst kan hjælpe dit barn med at blive mere fortrolig med at lære klokken og forståelse af tid generelt.

Overvej at give dit barn et flot børneur

Det kan være svært at lære et barn klokken, men med de rigtige værktøjer kan det være sjovt og nemt. Et af de bedste værktøjer til at lære et barn at fortælle tiden er et ur, der er specielt designet til børn. Ur til børn har store tal og letlæselige visere, hvilket gør det nemt for børn at lære at se hvad klokken er

På sigt kan et ur også hjælpe dit barn med at holde sig organiseret og punktlig, hvilket også lærer dem lidt om ansvar.

Men det vigtigste er, at det for barnet ofte vil være sjovt at have sit eget ur og på den måde gøre det er lære

Lær klokken ved at tegne

At tegne et ur er endnu en sjov og nem måde at øve tid og klokkeslæt med dit barn.

Start med at tegne en stor cirkel på et stykke papir, og del den derefter i tolv lige store dele med jævnt fordelte linjer.

Lad derefter dit barn skrive tallene 1-12 de rigtige steder på uret. Til sidst skal du vise dem, hvordan de fortæller tiden ved at pege på hvert tal og fortælle dem, hvad klokken er.

Denne aktivitet kan hjælpe dit barn med at lære ikke kun, hvad klokken er, men også hvordan man læser et analogt ur.

Lær dit barn klokken med spil og lydbøger

Spil og lydbøger er også sjove måder for børnene at lære mere om tiden og hvordan man lærer klokken.

Der findes flere forskellige brætspil, som er lavet med henblik på at kunne lære dit barn, hvad klokken er samtidig med det er sjovt og udfordrende. Dette kan være oplagt for de børn, som har svært ved at sidde stille eller måske hurtigt kommer til at kede sig.

Lydbøger/musikbøger kan i modsætning til de lidt mere energiske børn være en god mulighed for de mere stille børn. Kan dit barn godt lide at fordybe sig og hygge med tingene, så kan en lydbog/musikbog være en god ide. Her kan du finde forskellige lyd- og musikbøger, hvor der fx er sange, der handler om tiden. Ikke nødvendigvis de forskellige klokkeslæt, men lige så meget om de forskellige begivenheder på dagen, som morgenmad, frokost, aftensmad osv. På den måde får de en god forståelse for tid og også en logisk forståelse for tid og klokkeslæt.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Flere børn får telefoner op til skolestart: Sådan passer de bedst på dem2.8.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Når skolestarten er over os, er det ikke kun penalhuse, nye blyanter og hæfter, der står på indkøbslisten. Børn bliver nemlig yngre og yngre, når de får deres første mobiltelefon, og ser vi bort fra jul, er skolestart den oplagte mulighed for forældre at købe den eftertragtede elektronik. Det giver blandt andet mulighed for at lave legeaftaler i skolen og holde kontakten mellem børn og forældre til og fra skole – og det ses i mængden af børn typisk fra 8 år, der har de spritnye, skinnede telefoner med efter sommerferien.

Nye undersøgelser: En god leder sikrer trivsel på arbejdspladsen1.8.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Trivsel på arbejdspladsen kommer fra mange retninger. Undersøgelser viser, at en af dem, og måske den vigtigste, er forholdet mellem leder og medarbejder. Forholdet kan se ud på mange måder: Måske er det afslappet, personligt og komplet åbent, eller måske er det høfligt, venligt og en anelse distanceret. Begge scenarier kan give trivsel, men ser forholdet derimod anstrengt, anspændt og lukket ud, er der en stor risiko for, at trivslen falder blandt medarbejderne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum