Din Tekstforfatter

Lær at lave din egen hjemmeside gratis med WordPress

Del

WordPress har gennem senere år været det mest anvendte CMS-system i hele verden. Dermed er efterspørgslen på kurser i, hvordan man anvender WordPress også steget. Der findes en masse udbydere, hvor man kan købe sig adgang til at lære, hvordan man bruger systemet bedst muligt. Det er også muligt at betale andre for at lave din hjemmeside for dig, vha. WordPress, men hvad nu hvis det var muligt at få alt den viden gratis selv.

Simpel vejledning hele vejen igennem

Det er nemlig muligt for dig at få et WordPress kursus helt gratis. Her får du vejledning i alt fra registrering af domæne til design af hjemmeside og meget andet. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig online, hvorefter du vil være tilmeldt et video kursus, hvor du kan se videoerne i dit tempo og opbygge din hjemmeside skridt for skridt. Det smarte ved dette kursus er, at det er et video kursus, det vil sige, at hvis der er noget som du ikke umiddelbart forstår første gang, så kan du blot spole tilbage i videoen og få det fortalt en gang til. Det giver dig også muligheden for at lægge det til siden, hvis du har brug for en pause, eller blot køre på med fuld hastighed, hvis det kommer let til dig. Hvis det alligevel skulle drille, og du simpelthen ikke kan komme videre, så har du også muligheden for at spørge andre om råd og vejledning.

Adgang til lukket forum

Når du tilmelder dig kurset, får du nemlig også muligheden for at komme ind i en lukket Facebook-gruppe, hvor du kan spare med andre. Det kan være rart at stille andre et spørgsmål om, hvordan deres oplevelse er med et bestemt punkt i kurset, eller hvilken formulering der virker bedst, inden du sætter den ind på din hjemmeside. Du får altså ikke bare et video kursus, men også adgang til en gruppe af mennesker, der ligesom dig sidder og bruger tid og kræfter på at skabe den mest optimale hjemmeside. Der er med andre ord ingen undskyldninger for, ikke at komme i gang med det samme. Så gør ligesom mange andre og tilmeld dig det gratis kursus i dag, og se din egen hjemmeside blive født i morgen.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skab dit eget sikkerhedsnet med den rette a-kasse4.5.2022 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Der kan være mange grunde til, at du i en periode ikke har et job, og derfor heller ikke har nogen fast indtægt. En sådan periode kan være hård og frustrerende, og det er ikke altid nemt at finde et job igen. For at gøre disse perioder i livet nemmere at overkomme, kan du sikre dig selv ved at melde dig ind i en a-kasse. Dette er en form for forsikring, som du betaler til, når du har en fast indkomst, og så får du udbetalt dagpenge, når du ikke har en indkomst. Det har mange fordele at være medlem af en a-kasse, men det kan også være svært at finde den rette a-kasse, da udbuddet er stort. Læs med herunder og lær mere om a-kasser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum