Turbine Forlaget A/S

Lad hæklenålen fortælle eventyr

Del

Olka Novytska bruger sin hæklenål til at fremtrylle alle karaktererne til fantasifulde og eventyrlige universer. I bogen ”Et hæklet kongerige” deler hun ud af sine opskrifter på skønne karakterer, så alle andre også kan begynde at fortælle eventyr.

Der var engang en konge og en dronning, der ville holde en fest sammen med alle deres søde prinsesser. Ridderen kom ridende på sin hest for at tage dele i festlighederne. Og hofnaren begyndte straks at øver sig på nye morsomheder. Troldmanden, feen og astrologen glædede sig til at fest og danse på det eventyrlige slot, og det håbede bare, at der ikke dukkede farlige drager op til festen.

I alt er der 36 eventyrlige amigurumi-figurer med i ”Et hæklet kongerige,” så der er rig mulighed for at iscenesætte alverdens eventyrlige fortællinger derhjemme.

Skab og udforsk dette travle, lille kongerige. Alle figurerne kan stå oprejst, hvilket gør dem til det perfekte legetøj for små drømmere. Du kan bytte rundt på figurernes frisurer og hatte for at befolke dit hæklede kongerige med endnu mere unikke karakterer. Med trin for trin-billeder og videovejledninger kan både nye og garvede hæklere få glæde af denne bog.

Fakta om bogen:

Et hæklet kongerige
Forfatter: Olka Novytska
Oversætter: Camilla Lyng
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740668735
Sidetal: 144
Vejl. pris: 249,95 kr.
Udgivelsesdato: 26. marts 2021

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum