YouGov Denmark

Kvindernes top ti inden for varemærker

Del

Hvilke varemærker har danske kvinder det bedste indtryk af? YouGov BrandIndex lancerer dette års rangliste over varemærker blandt danske kvinder.

Lego har toppet YouGov BrandIndex’ liste over varemærker, der har fået mest positiv omtale herhjemme i mange år, og det er ikke kun de danske mænd, der trækker resultatet op. Lego topper nemlig også YouGovs liste over varemærker, som danske kvinder har det bedste indtryk af i 2016.

Varemærker med det bedste overordnede indtryk blandt danske kvinder

Scoren beregnes ved, at man spørger respondenterne, hvilke varemærker de har et overordnet positivt indtryk af, og hvilket de har et negativt indtryk af. Netscoren beregnes som positive minus negative tilkendegivelser fra 1. februar 2016 til 31. januar 2017.

På andenpladsen kommer Rema 1000, som har oplevet stor fremgang i Danmark i de seneste år tæt fulgt af detailkæden Matas.

Derudover er listen domineret af fødevarebranchen: Ud over Rema 1000 indtager Lurpak fjerdepladsen, mens Änglamark kommer ind på en femteplads. Anthon Berg tager syvendepladsen foran Løgismose på ottendepladsen.

Billeder

Information om YouGov Denmark

YouGov Denmark
YouGov Denmark
Klosterstræde 9
1157 København K

YouGov - What the world thinks

YouGov er en international data- og markedsanalysekoncern. Vores kerneydelse er meningsmålinger, som kommer fra vores meget engagerede panel på 6 millioner mennesker over hele verden. Vi kombinerer denne kontinuerlige datastrøm med vores ekspertise inden for dybdegående research og indgående kendskab til branchen i en systematisk research- og marketingkontekst.

Vores udvalg af syndikerede, egenudviklede dataprodukter omfatter YouGov BrandIndex, den daglige brandtracker, og YouGov Profiles, som er vores segmenterings- og profileringsværktøj. Den markedsledende YouGov Omnibus giver hurtigt og omkostningseffektivt svar på research-spørgsmål fra hele befolkningen eller udvalgte målgrupper. Vi tilbyder også en bred vifte af kvantitative og kvalitative services, som skræddersyes af vores specialistteams med henblik på at opfylde vores kunders specifikke behov.

Med 30 kontorer i 20 lande og panelmedlemmer i 38 lande er YouGovs internationale markedsanalysenetværk et af de ti største i verden.

Besøg yougov.dk for yderligere oplysninger.

Følg pressemeddelelser fra YouGov Denmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouGov Denmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum