Danske Spil A/S

Kvinde fra Aarhus skraber sig til en kvart million: ”Jeg skreg af glæde”

Del

En fridag blev til en vinderdag for en heldig spiller af Quicks Smiley skrabespil.

Det, der formentlig bare skulle have været en stille og rolig fridag, udviklede sig til noget helt specielt for en heldig aarhusianer, og vinderen husker tydeligt torsdagen, da hun skrabede sig til 250.000 skattefri kroner i et Smiley skrabespil på Danske Spil appen.

Da den østjyske kvinde, som er midt i 50’erne, bladrede igennem sine mails, læste hun om en kvinde fra Norddjurs, der tidligere havde vundet 250.000 kroner på et Smiley skrabespil.

-Jeg havde aldrig set eller hørt om spillet, men jeg tænkte, at uanset om jeg vinder noget eller ej, så bliver man i hvert fald i godt humør af sådan nogle smileyer, så det skulle jeg prøve, fortæller vinderen, der har valgt at være anonym.

”Tillykke. Du har vundet 250.000 kroner”
200 kroner havde vinderen valgt at spille for i Smiley skrabespillet, som stod på autoskrab.

Men inden 18. og sidste skrab var færdigt, blev vinderen kaldt på arbejde.

-Jeg satte mig ud i bilen for at køre afsted og glemte alt om det sidste spil. Da jeg skulle bruge min telefon til at tjekke en adresse, kom jeg i tanke om spillet, som jeg hurtigt tjekkede, og så stod der bare: ”Tillykke. Du har vundet 250.000 kroner”. Jeg var alene i bilen og skreg af glæde. Og altså, det var jo bare crazy, fortæller vinderen, som er gift og har to børn.

-Jeg skyndte mig at ringe til mine børn og min mand. Familien troede selvfølgelig, at det var en fejl og sagde ”Du har nok gjort et eller andet galt, mor. Det kan jo ikke lade sig gøre,”. De var sikre på, at der var 1.000 andre forklaringer, som gjorde, at det ikke var sandt, fortæller aarhusianeren.

Men det var sandt, og vinderen har en god idé om, hvad pengene skal bruges til.

- Nu er det jo ikke flere millioner, men det er da penge, man ikke lige havde regnet med. Så vi tænker, vi laver en ny terrasse, som vi skal have mange gode stunder med familien på, fortæller vinderen.

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum