MoneyArcher.com

Kviklån: Alle tænkelige udgifter skal frem i lyset

Del

Hvor meget koster det mig, hvis jeg ikke får betalt mit kviklån tilbage til tiden? Der kan være en del skjulte omkostninger i forbindelse med optagelse af kviklån, hvis man har svært ved at betale tilbage til tiden. Disse omkostninger skal frem i lyset, mener MoneyArcher.com.

Hos MoneyArcher.com arbejder vi for at fremme gennemskueligheden, når der skal optages et kviklån eller et forbrugslån. En af de ting som ganske tit er gemt langt væk, når vi snakker om lån penge online, er de udgifter der kan komme i forbindelse med at at lånet ikke bliver betalt tilbage til tiden. 

I mange tilfælde vil der falde morarenter på de beløb som ikke er blevet betalt til tiden. Dette gør normalt at kviklån bliver væsentlig dyre end folk der tager dem lige går og tror. Ved at få disse ekstra omkostninger frem, vil det være lettere for folk at vælge kviklån med mindre risiko for dem og deres økonomi.

Vi lægger derfor frem til debat, at der kommer et MÅOP (Maksimale Årlige Omkostninger i Procent). Dette kunne være et godt værktøj for låntagere, til at fremvælge kviklån som kunne ende med at blive alt for dyre for dem. 

I tilfælde at det bliver til noget, så ville vi selvfølgelig gøre det muligt at sortere blandt lånene ud fra lige præcis dette tal

Nøgleord

Information om MoneyArcher.com

MoneyArcher.com
MoneyArcher.com
Borupvang 2b
2750 Ballerup

https://moneyarcher.com/dk/

Moneyarcher.com giver danskerne en oversigt over de bedste lån. MoneyArcher.com gør det lidt nemmere at undgå at låne penge det dyreste sted.

Følg pressemeddelelser fra MoneyArcher.com

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MoneyArcher.com