Næstved Bibliotek og Borgerservice

Kvantecomputeren

Del

Gå i biografen – og bliv klog på kvantefysik! BIO Næstved og Næstved Bibliotek inviterer til en livestreamet forelæsning med professor Klaus Mølmer direkte fra Aarhus Universitet. Det sker tirsdag den 18. februar kl. 19.00-21.00.

Foredraget om kvantefysik tager dig med ind i en fascinerende verden
Foredraget om kvantefysik tager dig med ind i en fascinerende verden

Denne aften kan du få et fascinerende indblik i kvantefysikkens verden. Hør om den nye ”kvanterevolution” som udvikler teknologier, der bygger på de mest paradoksale kvantefænomener. Hør hvordan kvantecomputere virker, og hvad de kan bruges til.

Kvantefysikken revolutionerede fysikken i begyndelsen af det 20. århundrede og rystede mange fysikere i deres verdensbillede, men dens forudsigelser er afprøvet med stor præcision i alle områder af fysikkens og kemiens verden.

Professor i kvantefysik, Klaus Mølmer, vil give en overskuelig præsentation af et svært emne og gøre dig klog på, hvad kvantefysikken betyder for forskning og fremtidens udvikling af nye teknologier.

Offentlige foredrag i naturvidenskab
Et samarbejde mellem Aarhus Universitet, BIO Næstved og Næstved Bibliotek og Borgerservice tilbyder dig at se med, når Aarhus Universitet formidler de nyeste opdagelser inden for naturvidenskaben. Foredragene livestreames fra Søauditorierne i Universitetsparken, Aarhus Universitet til biografer, biblioteker, folkeuniversiteter, kulturhuse, gymnasier og skoler i en lang række byer i Danmark og udlandet.

I Næstved vil de offentlige foredrag blive vist i BIO Næstved, der lægger sal til samtlige 7 foredrag henover foråret.

Foredraget om kvantefysik finder sted tirsdag den 18. februar kl. 19.00-21.00. Det er gratis at deltage. Du kan bestille din plads i salen cirka en uge før foredraget via biografens hjemmeside www.bio12345.dk/program/gratis-foredrag.

Du kan se mere om de enkelte foredrag på ofn.au.dk

Kontakter

Billeder

Foredraget om kvantefysik tager dig med ind i en fascinerende verden
Foredraget om kvantefysik tager dig med ind i en fascinerende verden
Download
Logo for foredragsserien
Logo for foredragsserien
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55884000http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum