Ishøj Kommune

Kunstnere udstiller malerier i Ishøj med fælles og individuelle aftryk

Del

Oplev kunstnergruppen Rume Kain i oktober måneds kunstudstilling i Kulturium Musikteater i Ishøj

Maleri af kunstnergruppen Rume Kain.
Maleri af kunstnergruppen Rume Kain.

Fire forskellige kunstnere med både fælles og individuelle aftryk udstiller nu sammen som gruppe i Ishøj. Udstillingen rummer 10 fælles malerier og flere af deres egne malerier. Der er fernisering på denne særlige udstilling den 3. oktober fra kl. 15 i Kulturium Musikteater.

Kunstnergruppen Rume Kain består af de fire selvstændigt arbejdende kunstnere Berta Bak, Ingrid Bang, Rune Ø. Pedersen og Merete Loraine Berg. Gruppen har gennem mange somre sat hinanden stævne på Holbæk Kunsthøjskole. Her fordyber de sig i maleriet i to dejlige og inspirerende uger.

Et fælles aftryk på malerier

Tilbage i 2015 besluttede de sig for et fælles projekt for resten af året. Projektets rammer var at male nogle malerier, hvor alle medlemmer satte deres aftryk. De malede ikke sammen, men malerierne roterede imellem dem, så de alle fire malede på alle billeder. Nogle rotationer var helt frie, mens andre gav nogle indbyrdes udfordringer ved fx non figurativ-metode, mønstre, rum og parafraser.

Rume Kain har udstillet disse særlige malerier flere steder, og nu er turen kommet til Ishøj, hvor de i musikteatret supplerer med flere af deres egne malerier.

Udstillingen er åben i perioden 1.-29. oktober alle dage mellem kl. 14 og 20. Der er fernisering 3. oktober kl. 15-16.30, hvor alle er velkomne.

Forsamlingsantal, afstand og retningslinjer i forhold til Covid-19 skal naturligvis overholdes.

Kontakter

Kontaktperson for kunstnergruppen Rume Kain: Berta Bak, tlf. 30 25 65 60

Billeder

Maleri af kunstnergruppen Rume Kain.
Maleri af kunstnergruppen Rume Kain.
Download
Maleri af kunstnergruppen Rume Kain.
Maleri af kunstnergruppen Rume Kain.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum