Det Kongelige Teater

Kunstnere og medarbejdere på Det Kongelige Teater hædret med kongelige ridderordener

Del

Traditionen tro har teaterchef Morten Hesseldahl overrakt de kongelige ordener i forbindelse med Ludvig Holbergs fødselsdag. Ludvig Holberg ville i morgen være fyldt 332 år.

Skuespiller Sofie Gråbøl og skuespiller Tammi Øst er benådet med ridderkorset af 1. grad af Dannebrogordenen.

Solodanser Holly Jean Dorger, solodanser Kizzy Matiakis, skuespiller Jens Jørn Spottag, skuespiller Johanne Louise Schmidt, dramaturg Benedikte Hammershøy Nielsen, operasolist Elisabeth Jansson, medlem af Det Kongelige Operakor Jan-Erik Sääv og medlem af Det Kongelige Kapel Ane Marie Öberg modtog alle ridderkorset af Dannebrogordenen.

Det Kongelige Teater ønsker alle stort tillykke.

Kontakter

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Pressemeddelelse: Elskovsdrikken31.10.2017 12:58pressemeddelelse

Det Kongelige Teater har den store fornøjelse at kunne præsentere Den Jyske Operas version af operaen ’Elskovsdrikken’ af Donizetti. Det er en af de lettest tilgængelige og mest populære i det italienske repertoire. En rørende historie i to akter om den måske nok naive, men til gengæld gode, ærlige og oprigtigt forelskede bondeknold Nemorino, der er faldet for den smukke og rige Adina, der desværre er forelsket i en anden mand. Nemorinos kur til Adina udvikler sig til en tragikomisk affære, da den unge skønhed i stedet falder for den attraktive Belcore. Nemorino får en sidste mulighed for at vinde sin elskedes hjerte, da kvaksalveren, doktor Dulcamara, tilbyder at sælge en magisk drik, der vil gøre ham uimodståelig over for kvinder. Tør Nemorino satse og hengive sig til magien i jagten på Adinas kærlighed?Den unge britiske instruktør Harry Fehr debuterer på Den Jyske Opera, når han sammen med den svenske dirigent Per-Otto Johansson skaber en sjov og romantisk version af klassikeren.Den

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum