Ishøj Kommune

Kunstner med undervisning i bagagen

Del

Preben Jarvinen udstiller sine malerier i KULTURIUM Musikteater i Ishøj i februar måned. Udstillingen åbner med en fernisering den 2. februar kl. 15

Akrylfarver er det foretrukne materiale, når Preben Jarvinen farvelægger sine lærreder. Og farver er der mange af på denne udstilling i KULTURIUM Musikteater i Ishøj. Motiverne er meget forskellige, hvilket gør udstillingen ekstra spændende.

Ivrig kunst-kursist

Preben Jarvinen startede med at male i 2007. Han er medlem af Ishøj Kunstforening og deltog for ti år siden på kursus hos den daværende formand i foreningen, Jørgen Hansson.

Efterfølgende har Preben virkelig suget til sig inden for billedkunsten med deltagelse i kurser både på højskole, VUC og ARKEN Museum for Moderne Kunst.

Har du lyst til at opleve, hvad Preben Jarvinen har fået ud af sin lærdom, så besøg udstillingen i perioden fra den 2. til den 26. februar i KULTURIUM Musikteater på Ishøj Østergade 28.

Der holdes fernisering den 2. februar kl. 15 – 16.30.

Kontakter

KULTURIUM Musikteater: Telefon 61 93 64 30
Preben Jarvinen: Telefon 28262109

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum