kunst for alle / geratex ApS

Kunstmessen The Art Fair kunst for alle 2020 Lokomotivværkstedet Cph. den 2. -4. oktober

Del

”The Art Fair Kunst for alle” i trygge rammer i Lokomotivværkstedet

 Lokomotivværkstedets mange kvadratmeter gør det muligt at afholde messen ”The Art Fair Kunst for alle” midt i en corona-tid. Velkommen til det årlige fyrværkeri af kvalitetskunst for enhver smag.

 Når dørene slås op til messen ”The Art Fair Kunst for alle 2020” i Lokomotivværkstedet, er 150 kunstnere og en del gallerier klar til tre intense dage fra fredag 2. oktober til søndag 4. oktober.

Efter alle kunstens regler er der taget højde for, at alle, både besøgende og kunstnere, passer på hinanden og holder afstand. Blandt andet bliver der én indgang og én anden udgang, og der vil være hele tiden være vagter til stede rundt om på messen.

”Som arrangør er jeg i konstant kontakt med diverse myndigheder og Covid-19-hotline, så alle regler bliver overholdt, og alle kan føle sig trygge ved at besøge messen,” siger den erfarne arrangør Charlotte Jensen, der med denne i alt har ført 32 af de store messer ud i livet.

Hun tilføjer for en god ordens skyld, at messen ”The Art Fair Kunst for alle” ikke hører ind under forsamlingsforbuddet, men samme regler som fx storcentre. Og enhver, der går ind og ud, bliver løbende talt op.

Af de alsidige kunstnere fra hele landet er der både professionelle, etablerede og nye talenter. Charlotte Jensen lægger vægt på, at hun hvert år kan vise nye kunstnere på messen. Desuden er skaren af deltagende gallerier, der bl.a. består af Galleri Oxholm, Galleri Rasmus og Galleri Kbh. udvidet med Galerie Knud Grothe, Galleri V58 samt det parisiske galleri Art4You.

Hovedvægten ligger på billedkunst, men også sten- og bronzeskulpturer, keramik, glaskunst og fotokunst er repræsenteret.

”Selv om der i år skal holdes mere afstand, er det fortsat mødet mellem kunstnerne og publikum, som er en betydningsfuld del af hele konceptet. Mange køber kunst, når de bliver forelskede i et værk, og det er der masser af mulighed for. Alle kan finde kunst her, som på den ene eller anden måde rører dem,” siger Charlotte Jensen.

Ligesom sidste år er der mulighed for at få sit portræt med hjem: Kunstnerveteranen Jeff Ibbo vil tegne portrætter for kun 100 kr. Og den erfarne kunstner Grethe Tranberg hjælper under hele messen malelystne børn i gang på børnestanden.

Den bredtfavnende kunstnerflok står klar alle tre dage til en snak med de besøgende i de spektakulære haller i Lokomotivværkstedets ca. 9.000 m2 skråt over for Fisketorvet.

Seks gange i timen i hele messens åbningstid er der shuttlebus fra Dybbølsbro Station / Kalvebod brygge til Lokomotivværkstedet.

 Kulturminister Joy Mogensen holder åbningstalen på ferniseringsdagen fredag 2. oktober kl. 16.

 Fakta om kunstmessen:

Messen ”The Art Fair Kunst for alle” har kørt i Aarhus i 18 år og finder sted hvert år i januar. For 11 år siden blev konceptet udvidet med en årlig kunstmesse i København. ”The Art Fair Kunst for alle” har desuden fundet sted i Aalborg i tre år.

 

Titel: The Art Fair Kunst for alle 2020 Lokomotivværkstedet Cph.  

Arrangør: The Art Fair Kunst for alle - www.kunstforalle.dk

Kontakt: Charlotte Jensen, mobil 2282 1212 eller info@kunstforalle.dk eller Jørgen Rasmussen mobil 4051 1139

Sted: Lokomotivværkstedet - Otto Busses Vej 5A - 2450 København SV - www.lvcph.dk

 

Åbningstider:                   

Fredag 2. oktober 2020, kl. 15.00 - 20.00

Lørdag 3. oktober 2020, kl. 10.00 - 18.00

Søndag 4. oktober 2020, kl. 10.00 - 17.00

 

Entré: Kr. 75,- Børn u. 16 år gratis adgang.

Information om kunst for alle / geratex ApS

kunst for alle / geratex ApS
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

http://www.kunstforalle.dk