Code Art Fair

Kunstens verdensstjerner kommer til Danmark - og det giver mulighed for en god investering

Del

Har du også et "IKEA-hjem" med den samme grå sofa som din kollega og den smarte nye vinreol, som alle de andre på vejen i øvrigt også har - og samtidig går og drømmer om at få lidt mere personlighed ind i din indretning? Vil du gerne lave en god investering, som du kan få glæde af hver dag, mens du venter på, at den bliver mere værd? Eller er du blot typen, der elsker kunst og ekstraordinære oplevelser? Så sker der snart noget for dig i København.

Foto: I DO ART Agency
Foto: I DO ART Agency

Code Art Fair, Skandinaviens eneste internationale kunstmesse, finder sted for 3. gang i København d. 30 august - d. 2 september i Bella Center Copenhagen. 

På messen kan du blandt andet møde gallerier fra hele verden, der har bragt værker med sig fra nogle af verdens mest omtalte og hæderkronede kunstnere, samt flere spændende kunstnerne som verden i disse dage er begyndt at få øjnene op for. Som Skandinaviens eneste internationale kunstmesse er det Code Art Fairs mission at opdage og præsentere det bedste inden for samtidskunst, ikke kun fra Norden, men fra hele verden. Herved opstår 4 unikke verdensdage på dansk jord - fyldt med muligheder og oplevelser, der aldrig kommer igen.

Tag morgendagens Warhol med hjem under armen

Direktør for Code Art Fair, Kristian W. Andersen fortæller om messen: ”Det er vigtigt, at du konstant udfordrer dig selv for at forblive sulten og nysgerrig på livet. Nyd i dag og glæd dig til hvad morgendagen bringer. For os på Code Art Fair er det vigtigt, at vi følger kunstnerne fra start – især de unge lovende, der netop er begyndt at vække interesse i verden – for derved at skabe denne unikke mulighed i Bella Center Copenhagen, hvor alle kan komme og få en bid med. Vi har valgt, at en billet ikke skal koste mere end en biograftur - og i øvrigt mindre for studerende - i håbet om at se så mange forskellige mennesker fra hele Danmark herude. Børn er også meget velkomne og kan få en masse ud af at være med - derfor er der gratis adgang til børn og unge under 17 år. Kunst er ikke for en udvalgt skare - det er for alle”.

Samtlige gallerier på messen er håndplukkede fra alle steder i verden og med tanke på at sammensætte den bedste oplevelse for den besøgende. Alle er velkomne. Om du vil have en berigende og anderledes kulturel oplevelse, få inspiration til design og boligen, købe kunst eller måske investere i et værk med gode muligheder for en fortjeneste. 

Når man samler hele verdens spirende håb på ét sted her i lille, men stort tænkende, Danmark, giver det også en enestående mulighed for at lave en meget god investering før alle andre, hvis du vælger at kigge forbi. Vi har samlet kunstverdenens guldkorn på ét sted, og givet dig mulighed for at få fingrene i noget, som du ellers ville skulle studere, opsøge og rejse hele jorden rundt for at finde. Tænk engang: Morgendagens Warhol eller Banksy er med stor sandsynlighed på messen! Og til en pris, hvor du måske kan være med. Det gode ved at investere i kunst er, at du, til forskel fra eksempelvis aktier, kan nyde det i al den tid, du har det. Lidt ligesom en klassisk bil. Dette vil jeg mene gør investeringen endnu mere værdifuld. Ved at købe ’ung’ kunst til mindre priser er du ligeledes mere sikret mod at tabe penge - der går kurven som regel kun opad” slutter Kristian W. Andersen.

Kæmpe dinosaurer og levende konfetti-kunst

Du har ikke set noget som Code Art Fair før. Og du kommer ikke til det igen. Når du træder ind i det fortryllende univers af kunstværker, film, installationer og optrædener, venter der en ny oplevelse for hver meter du går. Alle sanser kommer i spil. Lige fra forbløffelsen over kæmpe dinosaurer af hver sin art - der i bedste Noahs ark stil skal minde os om vores egen dødelighed - til den ekstatiske følelse af at blive revet med på en sanselig rejse i en levende installation, der starter hårdt ud med højspænding, eufori og ikke mindst masser af konfetti, til at du står tilbage med en følelse af at være forladt. En emotionel rejse samt et tiltrængt og forfriskende skub til hverdagens konventionelle grænser.

På messen får du også muligheden for at være med til de såkaldte ’talks’, hvor anerkendte internationale profiler tager fat på relevante emner fra kunstens verden, som også er relevante for vores daglige liv. Som eksempelvis spændfeltet mellem de to verdener: brands og kunst. Hvordan eksempelvis kunst og mode i højere og højere grad interagerer og overlapper, og hvordan de brands, vi til daglig omgiver os med, i stigende grad samarbejder med kunstnere for på den måde at skabe værdi. I disse talks sættes der også højaktuelt fokus på de kvindelige kunstneres position og magt i en før så mandsdomineret branche.

Med over 300 kunstnere og næsten 80 gallerier er gæsterne garanteret en unik oplevelse med samtidskunst udstillet side om side med storhits fra de sidste årtier. Det er meget muligt, at du vil finde morgendagens stjerner, når du går på opdagelse i de mange stande. 

Nøgleord

Kontakter

Barbara Lewis Hepworth
Presseansvarlig Code Art Fair
Telefon: +45 25393371
Mail: barbara@saylewis.dk
SAYlewis
August Bournonvilles Passage 1, 1055 København K

Billeder

Foto: I DO ART Agency
Foto: I DO ART Agency
Download
Astrit Ismaili
Astrit Ismaili
Download
PARKing CHANce
Believe It or Not
2018
Commissioned by Asia Culture Center, A MOHO Film Production
(Image courtesy of the artists and Kukje Gallery
PARKing CHANce Believe It or Not 2018 Commissioned by Asia Culture Center, A MOHO Film Production (Image courtesy of the artists and Kukje Gallery
Download
Jacopo Miliani, Boy Body Nobody
Jacopo Miliani, Boy Body Nobody
Download
Foto: I DO ART Agency
Foto: I DO ART Agency
Download
Astrit Ismaili
Astrit Ismaili
Download
Foto: I DO ART Agency
Foto: I DO ART Agency
Download

Links

Information om Code Art Fair

Code Art Fair
Center Boulevard 5
2300 København S

http://www.codeartfair.dk

Code Art Fair er en ambitiøs kunstmesse beliggende i København.

Som Skandinaviens eneste internationale kunstmesse er det Code Art Fairs mission at opdage og præsentere det bedste inden for samtidskunst, ikke kun fra Norden, men fra hele verden.

Code Art Fair præsenterer førende såvel som fremspirende gallerier fra hele verden. Ved at samle både nye og etablerede kræfter på kunstscenen under samme tag, vil vi vise samtidskunsten i et nyt lys.

Gallerierne er udvalgt af et kuratorteam ud fra missionen om at vise progressive og tankevækkende værker inden for alle kunstneriske medier.

Code inkluderer desuden et kurateret kunstprogram med film, talks og performances, som har til formål at inspirere, undersøge og diskutere aktuelle emner, som former kunstscenen og samfundet i dag.

Åbningstider

Torsdag, d. 30. august | Fernisering kl. 17-20
Fredag, d. 31. august | kl. 11-20
Lørdag, d. 1. september | kl. 11-20
Søndag, d. 2. september | kl. 11-18

Priser:

Voksne: 115 kr.
Studerende (med gyldigt studiekort): 60 kr.
Børn under 17 år: Gratis
Grupper (+20): 20% rabat på entréen

 

Følg pressemeddelelser fra Code Art Fair

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.