Fors A/S

Kunderne har ordet: Første møde i Kundeforum er vel overstået

Del

For at komme endnu tættere på kunderne, har Fors A/S oprettet et helt nyt kundeforum, hvor både privat- og erhvervskunder mødes med bestyrelse og direktion.

Når vi siger, at vores kunders mening har betydning for os, mener vi det i Fors A/S.

Derfor har vi oprettet et nyt kundeforum, hvor både privat- og erhvervskunder bliver inviteret til at mødes med vores direktion og bestyrelse.

Kundeforum er tænkt som rammen for en struktureret dialog mellem os og en fast, repræsentativ gruppe af vores privat- og erhvervskunder samt personer med særlige, faglige kompetencer. Ideen er, at meningsdiversiteten skal være med til at forbedre og fremtidssikre Fors A/S som virksomhed – og dermed os som vigtig leverandør til vores kunders hverdag.

Vi har allerede kundevalgte bestyrelsesmedlemmer, men vi vil gerne sikre endnu mere dialog og blive endnu bedre til at levere den service, kunderne efterspørger.

Vi har nu holdt første møde i vores nye kundeforum, og bedømt ud fra den respons, vi har fået fra deltagerne, har vi fundet en rigtig god model for mødet med vores kunder. Nu ser vi frem til at finjustere vores mødeform, så vi også på næste møde i kundeforum kan have en konstruktiv og givtig dialog med vores kunder.

Billeder

Information om Fors A/S

Fors A/S
Fors A/S
Tåstrup Møllevej 5
4300 Holbæk

70 20 20 66https://www.fors.dk/

Vores natur. Vores ansvar.

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere hjælper vi vores fælles opgave på vej ved at udvikle løsninger, der gør det nemt og overskueligt at vise den omtanke for naturen, som vi også viser vores nærmeste. Det er nemlig op til dig, os og hver og én at sikre, at naturen forbliver grøn, luften frisk og vandet rent. Vi skal alle tage ansvar – ingen kan løse de grønne udfordringer alene. Det er vores natur. Og vores ansvar.

Hos Fors A/S er vi cirka 200 medarbejdere, der leverer vand, fjernvarme, renser spildevand, indsamler affald og driver genbrugspladser. I alt når vi hver dag 200.000 kunder med et eller flere af vores produkter.

Vi er ISO-certificerede for at sikre sammenhæng mellem strategi, politikker, procedurer og konkrete handlinger. Læs mere om vores ISO-certificering her.

Følg pressemeddelelser fra Fors A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.