Fredensborg Kommune

Kulturudvalget inviterer til forfatteraften med Merete Pryds Helle

Del

Kulturudvalget inviterer alle interesserede borgere i Fredensborg Kommune til forfatteraften med Merete Pryds Helle den 14. maj kl. 19-21 i Egedal Byens Hus i Kokkedal.

Merete Pryds Helle kommer til Kokkedal den 14. maj
Merete Pryds Helle kommer til Kokkedal den 14. maj

For tredje år i træk sætter Kulturudvalget specielt fokus på litteratur i Fredensborg Kommune ved igen at invitere til foredrag med anerkendte, danske kvalitetsforfattere. Det sker ved tre forfatteraftener i løbet af året.

Årets forfatteraftener skydes i gang med Merete Pryds Helle, der vil fortælle om sin seneste roman ”Vi kunne alt”. Merete Pryds Helle fik sit helt store folkelige gennembrud med romanen ”Folkets Skønhed”, som er skrevet med inspiration fra hendes egen families historie. Siden er kommet ”Vi kunne alt”, der er en selvstændig fortsættelse af Folkets skønhed. Den foregår i 1970’ernes Værløse hos en familie og beskriver livet i en familie, der har sit at kæmpe med i form af både sygdom og alkoholisme. Arrangementet koster 50 kr., og foregår I Egedal Byens Hus i Kokkedal tirsdag den 14. maj kl. 19-21.

Senere på året kan borgerne glæde sig til endnu to forfatterarrangementer fra Kulturudvalget, når krimiforfatteren Jesper Stein gæster Fredensborg Gl. Bio den 28. august, og Morten Pape gæster Nivå Bibliotek den 22. oktober.

”I Kulturudvalget er vi glade for endnu engang at byde borgerne velkomne til en spændende oplevelse med tre danske kvalitetsforfattere”, siger Ulla Hardy-Hansen, der er formand for Kulturudvalget, og fortætter:

”Med forfatteraftenerne har vi skabt en god tradition for, at borgerne i Fredensborg Kommune kan møde betydende danske forfattere, der på hver deres måde bidrager til det danske litterære landskab og som samtidig har skabt store læserskarer”.

Arrangementerne koster 50 kr., og billetter kan købes via Fredensborg Bibliotekerne. Læs mere om arrangementerne og hvordan du tilmelder dig på: www.fredensborg.dk/forfatteraftener

Kontakter

Formand for Kulturudvalget Ulla Hardy-Hansen (C), tlf.: 50 83 63 49
Kulturchef Lise Kann, tlf.: 72 56 24 40

Billeder

Merete Pryds Helle kommer til Kokkedal den 14. maj
Merete Pryds Helle kommer til Kokkedal den 14. maj
Download

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum