Det Kongelige Teater

Kulturnatten 2018: Fællessang, balletbingo og smukke operatoner

Del

Efterårskulden spilles væk i Operaen, Sigurd Barrett synger for i Skuespilhuset, mens Gamle Scene er spækket med aktiviteter for børn. Den 12. oktober blænder Det Kongelige Teater endnu engang op for spændende aktiviteter, som kun kan opleves på denne ene særlige aften.

Foto: Christian Als
Foto: Christian Als

Når mørket falder på og efterårsferien skydes i gang, forvandler København sig traditionen tro til et slaraffenland af spændende oplevelser og kulturelle arrangementer. Kulturnatten har i over 25 år været én af Københavns mest velbesøgte begivenheder, og på Det Kongelige Teater byder vi endnu engang velkommen indenfor til en masse særlige aktiviteter i både Skuespilhuset, Operaen og på Gamle Scene.

Skuespilhuset inviteres publikum indenfor til en aften med drama, når Karen-Lise Mynster, Jens Jørn Spottag og flere skuespillere fra teatrets ensemble kaster sig ud improvisationens kunst. På Lille Scene kan man opleve et uddrag af Madame Nielsens særlige, nationalistiske forestilling Topographies of Paradise, mens der på Store Scene vil være fællessang for voksne med Sigurd Barrett.

Operaen får vi publikums blod til at rulle raskere i årene - selv på en kold efterårsaften - når solister fra Operaens ensemble synger uddrag fra sæsonens forestillinger. På Takkelloftet kan man møde de unge talenter fra Operaakademiet, men er man mere nysgerrig på, hvad der gemmer sig bag scenen, kan man komme på minirundvisninger hele aftenen.

Gamle Scene står i børnenes tegn. Her kan man blandt andet spille Ballet Bingo, se de fantasifulde sminker fra balletten Alice i Eventyrland, eller hoppe i én af teatrets mange flotte kostumer. Der er også masser af muligheder for at kaste sig ud i dansens univers – både på scenen, hvor Balletskolens elever optræder, og i ballettens prøvesal hvor der er balletundervisning for både store og små.

Kulturnatten foregår fra kl. 18 – 22.30, og man kan frit deltage i alle aktiviteterne til Kulturnatten med et Kulturpas, som kan købes på kulturnatten.dk.

Se det fulde program til Kulturnatten på Det Kongelige Teater og læs mere om aktiviteterne på vores hjemmeside kglteater.dk/kulturnat

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto: Christian Als
Foto: Christian Als
Download

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Hits og skjulte perler på Opera i det fri 201930.7.2019 09:00:00 CESTPressemeddelelse

Opera i det fri 2019 er sommerens store begivenhed i det danske sommerland både for den, der ønsker at stifte bekendtskab med opera for første gang og den rutinerede operagænger, der kender sine klassikere ind og ud. Publikum vil blive præsenteret for en skøn blanding af både hits og skjulte perler, der synges af nogle Danmarks bedste operasangere. De tager både lystige og alvorlige emner under behandling i et repertoire blandet af italiensk, tysk, østrigsk, fransk, amerikansk og dansk musik. Der er smagsprøver fra Den Kongelige Operas kommende sæson, herunder genhør med Rossinis elskede klassiker Barberen i Sevilla, der var et hit ved premieren i Martin Lyngbos stumfilmsinspirerede opsætning. Bizets Carmen præsenteres i en ny storslået moderne og energisk udgave med cool dans, Richard Strauss’ moderne klassiker Ariadne på Naxos iscenesættes af en af vore tids mest interessante kvindelige instruktører, og vores billedskønne Mozart-opsætning af Così fan tutte kommer på turné efter premi

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum