ICANN

Kulturministeren og bestyrelsesformand for DIFKO og DK-Hostmaster taler ved ICANN58 i København

Del

ICANNs 58. konference afholdes seks måneder efter den historiske overgang med IANA-forvaltningen

København, Danmark... Danmarks kulturminister, Mette Bock og formanden for DIFO og DK-Hostmaster, professor Henrik Udsen, holder taler til velkomstceremonien ved ICANNs (The Internet Corporation for Assigned Names and Number) 58. konference. Konferencen, som afholdes i Ballecenteret i København i Danmark, finder sted fra den 11. til 16. marts 2017. Erhvervsstyrelsen og Dansk Internet Forum er værter for konferencen.

Konferencen afholdes seks måneder efter overgangen i IANA-forvaltningen, som var en historisk milepæl i ICANNs multistakeholder-fællesskab. Interessenter fra hele verden, herunder personer fra virksomheder, regeringer, undervisningssektoren og civilsamfundet, mødes i Danmark for at diskutere forskellige emner, såsom hvad der skal ske efter overgangen i IANA-forvaltningen, forbedringer til ICANNs ansvarog det nye generiske program for generiske domæner (gTLD).

Göran Marby, ICANNs President og CEO samt bestyrelsesformand, Dr. Stephen Crocker, skal også tale til deltagerne i løbet af velkomstceremonien.

Vi opfordrer pressen til at deltage enten personligt eller via internettet, da pressens omtale vil være med til at give et højaktivt overblik over, hvad der forventes at komme til at ske i løbet af konferencen. Dem der ikke har mulighed for at deltage i konferencen i København personligt, opfordres til at deltage via direkte webstreamning på internettet. Information vedrørende oprettelse af forbindelse findes nedenfor.

BAGGRUND: ICANNs konference, der afholdes tre gange om året, samler medlemmer fra det globale, multistakeholder-internetsamfund, der består af individuelle brugere, virksomheder, civilsamfundet, regeringer, forskningsinstitutter og NGO’er, hvor de diskuterer emner, der har indflydelse for domænenavnesystemet (DNS), og for at udvikle relevante politikker.


Velkomstceremoni og åbningssession:

HVEM: Mette Bock, Kulturminister, Professor Henrik Udsen, bestyrelsesformand for DIFO og DK-Hostmaster, Göran Marby, President og CEO, Dr. Stephen Crocker, Bestyrelsesformand

HVORNÅR: Mandag den 13. marts, kl. 09.00 til 10.30 CET (8.00 til 9.30 UTC)

HVOR: Hall 1, Bella Center København

OFF-SITE-ADGANG: Journalister fra hele verden kan deltage i velkomstceremonien via fjernadgang.

  • Der bliver adgang til en direkte webcast på LINK.

 

Mediekontakt

Luna Madi
Communications Director, EMEA
London, U.K.
Tlf.: +44 7780947574
E-mail: luna.madi@icann.org

Buket Coskuner
Global Communications Coordinator
Istanbul, Tyrkiet
Tlf.: +1 202 733 7598
E-mail:buket.coskuner@icann.org

Billeder

Vedhæftede filer

Information om ICANN

Om ICANN

ICANNs mission er at være med til at sikre et stabilt, sikkert og forenet globalt internet. For at nå frem til en anden person på internettet skal du indtaste en adresse på din computer - et navn eller et nummer. Den adresse skal være unik, så computere ved, hvordan man finder hinanden. ICANN hjælper med at koordinere og støtte disse unikke identifikatorer overalt i verden. ICANN blev grundlagt i 1998 som en non-profit virksomhed og et fællesskab med deltagere fra hele verden. ICANN og dets fællesskab hjælper med at holde internettet sikkert, stabilt og driftskompatibelt. Det remmer også konkurrence og udvikler politik for internettets navngivningssystem på øverste niveau og de faciliteter, der bruger hinanden. Du kan få flere oplysninger ved at besøge: www.icann.org.

Følg pressemeddelelser fra ICANN

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.