Haderslev Kommune

Kulturlivet holder sit første træf

Del

For første gang afholdes der Kulturtræf for alle kulturaktører i Haderslev Kommune. Det er Kultursamvirket i Haderslev Kommune, der står for arrangementet, som finder sted lørdag den 23. februar 2019, kl. 11-16.30, på Kulturhus Harmonien.

”Kulturlivet i Haderslev Kommune vokser, og kulturaktørerne efterspørger platforme, hvor de kan mødes med hinanden og på tværs af kulturområderne. Vi inviterer derfor alle kulturaktører fra hele kommunen til at komme til Kulturtræf 2019 ”, siger Lars Løvgen Boisen, formand for Kultursamvirket i Haderslev Kommune, og fortsætter:

”Kulturtræf 2019 bliver det første af en forhåbentlig lang række tilbagevendende kulturmøder for kulturaktørerne i Haderslev Kommune.”

Muligheden for at mødes sammen og på tværs af kulturområderne er noget der længe har været efterspurgt. Udvalget for Kultur og Fritid i Haderslev Kommune bakker op om Kulturtræf 2019:

”Det frivillige engagement er vigtigt for, at kulturen trives, og vi er derfor glade for at Kultursamvirket har taget initiativ til at indbyde kulturlivet til en fælles dag, hvor vi sammen får drøftet hvordan vi kan understøtte kulturlivet endnu bedre ” udtaler Kjeld Thrane, formand for Udvalget for Kultur og Fritid.

Fokus for Kulturtræf er i år på ”Kulturen i nutid og fremtid”, og på programmet er bl.a. oplæg ved Søren Østergaard, centerleder på Center for Ungdomsstudier, oplæg og workshops om relevante kulturemner, samt mulighed for at netværke med andre kulturaktører. Dagen sluttes af med en paneldebat om fremtidens kultur i Haderslev Kommune. Hele dagen bindes sammen på kyndig vis af Alex Bødiker.

Læs mere og book (gratis) billetter på www.haderslev.dk/kulturtræf

Fakta om Kulturtræf
  • Er et gratis tilbud til alle kulturaktører i Haderslev Kommune
  • Arrangeres af Kultursamvirket i Haderslev Kommune. Kultursamvirket består af 9 repræsentanter for foreningslivet indenfor kulturområdet i Haderslev Kommune.
Fakta om Kultursamvirket i Haderslev Kommune
  • Består af 9 repræsentanter for kulturlivet i Haderslev Kommune
  • Mødes 8 gange om året og behandler sager med relevans for kulturområdet i Haderslev Kommune, herunder støtte til offentlige kulturelle arrangementer.
  • Formand for Kultursamvirket er Lars Boisen , Vedsted Søfestival. Næstformand er Hans V. Bang fra Haderslev Kunstforening.
    Derudover er følgende medlem af Kultursamvirket: Mona Damkjær, Sønderjysk Figurteater, Hans Skøtt, SG25, Bjarne Beck, Tørning Mølle, Henning Hansen, Vojens Kultur- og Musikhus, Kiss Billing, Gram Friluftsspil, Inger Bork-Larsen, Haderslev Lærer kor,

Kontakter

Kulturkoordinator, Gry Vissing Jensen, telefon 74 34 17 41.

Vedhæftede filer

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum