Hjørring Kommune

Kulturdag i Hjørring Kommune

Del

Traditionen tro holder Hjørring Kommune igen i år Kulturdag – d. 18. september kl. 13:00-16:30. I år har Integrationsrådet modtaget 10.000 kr. fra Sparekassen Vendsyssels Fond, til afholdelse af en festdag i mangfoldighedens tegn.

VUC’s lokaler på Skolevangen 27 i Hjørring vil danne rammerne om Kulturdagen, en fejring af mangfoldighed – og alle er selvfølgelig velkomne. Der er gratis entré til et skønt arrangement med mad, dans, sang, musik fra alle verdenshjørner. Det er frivillige der står for at vise egne kulturer frem, og er du nysgerrig og vil have én på opleveren, er du mere end velkommen.

Integrationsrådet modtog den 12. august 10.000 kr. fra Sparekassen Vendsyssels Fond til brug for Kulturdag 2021 Byrådsmedlem, og formand for Integrationsrådet, Mehrsad Sadjadi, tog imod pengene, som blev overrakt af regionsdirektør Casper N. Larsen.

Hjørring Kulturdag afholdes i et tæt samarbejde mellem Hjørring Kommunes Integrationsråd og mange dygtige frivillige fra forskellige lande.

Se programmet for dagen, og læs mere på: https://www.hjoerring.dk/nyt-og-presse/nyheder/2021/sep/kulturdag-vuc

Kontakter

Mehrsad

e-mail: mehrsad.sadjadi@hjoerring.dk

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/
Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Frivillighedsfest aflyst i sidste øjeblik på grund af stigende smitte i aldersgruppen 50+24.9.2021 15:17:40 CEST | Pressemeddelelse

De seneste par dage har antallet af coronasmittede i aldersgruppen 50+ været stigende, og i dag er antallet af nysmittede 26. Der er tale om et usædvanligt højt smittetryk netop for denne aldersgruppe. Langt hovedparten af de smittede er over 50 år. Antallet af nysmittede har fulgt samme mønster de seneste par dage. Hjørring Kommune har været i dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed i dag, fredag. Derfor har Hjørring Kommunes krisestab, ud fra et forsigtighedsprincip, i sidste øjeblik valgt at aflyse en frivilligfest, som var planlagt i Vrå med op imod 350 deltagere. Årsagen til at netop dette arrangement bliver aflyst er især, at hovedparten af deltagerne netop er i aldersgruppen over 50 år. Styrelsen for Patientsikkerhed oplyser, at deres smitteopsporing er i gang med at afdække smittekæder i Hjørring Kommune. Hjørring Kommune har ikke viden om, hvor mange af de nye smittede, der er vaccineret. Uanset om man er vaccineret eller ej, er der derfor ekstra god grund til at huske de ve

Enigt byråd bag ansvarligt budgetforlig for 202223.9.2021 09:01:44 CEST | Pressemeddelelse

Et samlet Byråd har indgået et budgetforlig, som sikrer et uændret serviceniveau i 2022 og fortsatte investeringer i udvikling i hele kommunen. - Jeg er tilfreds med, at vi kan fastholde serviceniveauet. Det er vigtigt for vores borgere. Det er nemlig noget af det, der har en stor betydning, og som alle kan mærke i hverdagen. Derfor er vi i byrådet glade for at vedtage et budget, hvor det er lykkedes, siger borgmester Arne Boelt (S). Budgetforliget sikrer finansiering af driftsudgifter til flere ældre og stigende udgifter til det specialiserede socialområde nærmere bestemt Børne- og Familieområdet og Voksenhandicap. Med disse stigende udgifter kræver det, at der afsættes flere penge for at fastholde et uændret serviceniveau. Derfor er der i 2022 tilført følgende i forhold til budget 2021: 5,1 mio. kroner til sundheds- og ældreområdet 16,7 mio. kroner til voksen- handicapområdet 9,1 mio. kroner til børne- og familieområdet Også plads til investeringer Hjørring Byråd arbejder med et lang

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum