Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Kulturborgmester til regeringen: Fremryk genåbning af daghøjskoler

Del

Københavns kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å) opfordrer kulturminister Joy Mogensen til at rykke daghøjskolerne frem i genåbningskøen.

”Et forløb på en daghøjskole bør betragtes på lige fod med andre ungdomsuddannelser i Danmark. I genåbningsaftalens første fase er der fokus børn og unge, og her bør daghøjskolerne også indgå,” siger borgmesteren og forsætter:

”Daghøjskolerne har stor betydning for en del unge i København og bidrager også til at give afklaring i forhold til fremtidige arbejds- og uddannelsesmuligheder. En genåbning den 21. maj er simpelthen for sent, så jeg håber, at kulturministeren vil være med til at fremrykke genåbningen,” siger borgmesteren.

Kontakter

For yderligere kommentarer:

Kontakt kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde via pressechef Julie Stemann Monberg, tlf.: 24 98 22 60

Information om Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1599 København V

+45 33 66 33 66https://www.kk.dk/kff

Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns fornemmeste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig.

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum