Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Kulturborgmester: Lukning af natteliv kl. 24 har aldrig været Alternativets politik

Del

”En storby som København skal selvfølgelig have et natteliv efter kl. 24. Det har aldrig været Alternativets politik at lukke festen ved midnat. Den misforståelse vil jeg gerne rydde af vejen en gang for alle.”

Sådan siger Franciska Rosenkilde, kultur- og fritidsborgmester i København, efter et flertal i Borgerrepræsentationen har afvist Kultur- og Fritidsforvaltningen og Teknik- og Miljøforvaltningens første udkast til en ny Restaurations- og Nattelivsplan.

”Jeg er helt enig med flertallet i, at det udkast til en nattelivsplan, som forvaltningerne er kommet med, er for restriktivt. Lad os få pillet de restriktive elementer ud,” siger borgmesteren og fortsætter:

”Til gengæld har vi et politisk ansvar for at finde løsninger de steder i nattelivet, hvor der er udfordringer med larm, vold og skrald,” slutter hun.

Kontakter

For yderligere kommentarer:

Kontakt kultur- og fritidsborgmester via pressechef Julie Stemann Monberg, tlf.: 24 98 22 60

Information om Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1599 København V

+45 33 66 33 66https://www.kk.dk/kff

Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns fornemmeste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig.

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum