Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Kulturborgmester glæder sig: Nu åbner museer og kunsthal

Del

Den 21. april slår Københavns Museum, Thorvaldsens Museum og Nikolaj Kunsthal igen dørene op for gæster. Det glæder Københavns kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å).

Det har været en lang og på mange måder kedelig vinter. Mørke, nedlukning og restriktioner har gjort, at mange af os har været hjemme. Men nu er det forår – og snart kan du igen komme på museum og i kunsthal.

På onsdag slår både Thorvaldsens Museum, Københavns Museum og Nikolaj Kunsthal dørene op for besøgende igen.

”Byens kulturinstitutioner er mere end klar til at tage imod gæster, og jeg håber, mange vil unde sig selv at opleve de inspirerende udstillinger, alle tre steder står klar med,” siger kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å).

Udover museer og kunsthal genåbner Københavns Stadsarkiv. Der skal reserveres plads via stadsarkivets hjemmeside. Indgang til stadsarkivet via Rådhusets bagport.

Københavns Kommune overholder de til enhver tid gældende retningslinjer i forbindelse med covid-19. Desuden opfordrer kommunen besøgende og brugere til at holde sig orienteret om reglerne om mundbind, coronapas mv.


Fakta
• Den 21. april kan man igen besøge Thorvaldsens Museum, Københavns Museum, Nikolaj Kunsthal samt Københavns Stadsarkiv.
• På Københavns Museum kan man opleve særudstillingen ’Byen på tegnebordet’ frem til 14. november.
• På Thorvaldsens Museum kan man opleve særudstillingen ’LÆNGSLER’ med Thorvaldsens samling af italienske malerier frem til 24. oktober.
• I Nikolaj Kunsthal kan man opleve kunsthallens 40 års jubilæumsudstilling samt en soloudstilling med Thomas Øvlisen frem til 9. maj.
• Det er muligt at købe en billet, der dækker alle tre kulturinstitutioner. Info og adgang til billetter.: https://webshop-historieogkunst.kk.dk/
• Museernes har fortsat gratis adgang for besøgende om onsdagen

Nøgleord

Kontakter

Spørgsmål kan rettes til:

Kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde via pressechef Julie Stemann Monberg, tlf.: 24 98 22 60

Information om Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1599 København V

+45 33 66 33 66https://www.kk.dk/kff

Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns fornemmeste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig.

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum