Fredensborg Kommune

Kultur & Erhverv på programmet til årets Kulturkonference

Del

Når Kulturkonferencen 2021 løber af stablen den 21. september 2021 på Fredensborg Rådhus, er det med temaet "Kultur & Erhverv" som overskrift og en invitation til alle interesserede virksomheder og borgere om at deltage

Konferencen vil give deltagerne et indblik i de mange spændende muligheder, der ligger i samarbejder mellem kultur- og erhvervsliv. I mange kommuner landet over har disse samarbejder været en løftestang for ny vækst, øget turisme og en stærk fortælling for borgerne.

Til konferencen vil deltagerne kunne høre spændende oplæg med Julie Holck - partner i Living Cities, der fortæller om, hvordan man kan styrke den lokale identitet og kernefortælling, når alle parter trækker i den samme retning. Living Cities  kortlægger og analyserer byens potentialer, ressourcer og udfordringer med fokus på de konkrete mennesker, der lever i den.

På programmet er også finansmanden Tommy Pedersen - bestyrelsesformand i Bodum og tidligere direktør for Augustinusfonden, der giver det lokale perspektiv på det gode samarbejde mellem kultur- og erhvervsliv, når han bl.a. med Louisiana som case deler ud af sin insider-viden og giver gode råd til nye potentielle samarbejder.

Det fulde program for konferencen kan ses på www.fredensborg.dk/kulturkonference, hvor man også kan melde sig til som virksomhed eller borger, hvis man har lyst til at deltage i arrangementet. Der er et begrænset antal pladser til rådighed og tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Kontakter

Konsulent Katharina Nielsen, Center for Kultur, Fritid og Sundhed, tlf. 72 56 23 27

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum