Kultkortfilmsfestival i Århus og København afslører det endelige program for 2022

Del

Festivalen for kultkort film indenfor genrene gys og Science Fiction, Night Terrors Film Festival har kørt siden 2015 og koncentrerer sig om kortfilm af max tyve minutters varighed fra hele verden. Den har siden starten kørt både i København og Århus, og er igen i år med skuespiller Kim Sønderholm som primus motor i samarbejde med Husets Biograf og Slagtehal 3.

Den endelige festivalprogram er nu fuldstændigt på plads til kultkortfilm festivallen der afvikles den 10. Februar i Århus og den 11. Februar i København, og indeholder både danske og udenlandske indslag. Den ser ud som følgende:

The King of Nowhere (Victor Harder Hesel, Danmark)
Cutter (Dan Repp & Lindsay Young, USA)
Hysteria (Anssi Määttä, Finland)
The Dark Odyssey (Michael Lavine, USA)
Between The Trees (Kelli Horan, USA)
Tekenchu (Carlos Matienzo Serment, Mexico)
Æ Lighthouse (Tobias Enevoldsen, Danmark)
Crappy Christmas - Operation Christmas Child (Jürgen Kling, Tyskland)
Parking Sensor (Ray Kermani, Belgien)

Her vil være en kort pause hvor der kan strækkes ben, hentes drikkevarer og andet, inden der køres ufortrødent videre med :

X-Mas on Fire (Florian Frerichs, Tyskland)
Last Day (Rich Hansil, USA)
Lullaby (Joao Pedro Frazão, Portugal)
#NoFilter (Nathan Crooker, USA)
Mystery Meat (Emil Veber Rasmussen, Danmark)
Creature (Larissa James, USA)
Gungfly (Olof Berghe, Sverige)
Golem (Ryan Cauchi, Australien)
The Mill Creek Strangler (Aaron Egbert Allsop, USA)

Alle film der vises på festivallen er enten engelsk sprogede eller har engelske undertekster.

Idéen med film festivalen er ganske enkelt, at der produceres så mange fremragende kortfilm verden over indenfor gyser og sci-fi genrene, der grundet deres korte varighed aldrig rigtigt får den store mulighed for at finde et publikum, med mindre det bliver online. Der er intet galt med streaming, men jeg er stadig af den generation der føler at film bør kunne ses i en biograf, så derfor kom denne idé til os i ønsket om at bakke op om filmmagere på vej frem, da vi følte lidt at der manglede noget for kortfilm specifikt i Danmark.” udtaler arrangør og skuespiller Kim Sønderholm. 

Festivalen afholdes den 10. Februar 2022 i Århus i Slagtehal 3 og dagen efter, 11. Februar 2022, i København i Husets Biograf. Find nærmere information på pågældende events sider eller på festivallens event sider på facebookÅrhus / København.

(Der tages forbehold for evt. ændringer i forbindelse med COVID-19 nedlukning)

Find Night Terrors Film Festival på sociale medier:
Facebook: https://www.facebook.com/nightterrorsfilmfest 
Twitter: https://twitter.com/ntfilmfest 
Instagram: https://www.instagram.com/nightterrorsfilmfestival/

Nøgleord

Billeder

Information om PR Nordic

PR Nordic
PR Nordic
Njalsgade 76
2300 København S

https://prnordic.com/

Følg pressemeddelelser fra PR Nordic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PR Nordic

Computerspil nu også til blinde: The Bard’s Tale - Warlocks of Largefearn er nu tilgængelig på Google Assistant og Amazon Alexa16.12.2021 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

Den legendariske spil The Bard’s Tale er en spilleserie der har kørt med verdensomspændende succes siden 2004, og nu er det næste i serien klar: "Warlocks of Largefearn" er udviklet af Wanderword i samarbejde med Xbox Game Studios' inXile entertainment er nu tilgængeligt for brugere af Google Assistant samt Amazon Alexa-brugere, og er således også fremragende til brug af blinde og synssvækkede da det spilles via stemmeføring.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum