Kult film festivalen for kortfilm Night Terrors Film Festival vender tilbage til både Århus og København for syvende år i træk

Del

Festivalen Night Terrors Film Festival har kørt siden 2015 og koncentrerer sig om kortfilm af max tyve minutters varighed fra hele verden. Den har siden starten kørt både i København og Århus, og er igen i år med skuespilleren Kim Sønderholm som primus motor i samarbejde med Husets Biograf og Slagtehal 3.

Idéen med film festivalen er ganske enkelt, at der produceres så mange fremragende kortfilm verden over indenfor gyser og sci-fi genrene, der grundet deres korte varighed aldrig rigtigt får den store mulighed for at finde et publikum, med mindre det bliver online. Der er intet galt med streaming, men jeg er stadig af den generation der føler at film bør kunne ses i en biograf, så derfor kom denne idé til os i ønsket om at bakke op om filmmagere på vej frem, da vi følte lidt at der manglede noget for kortfilm specifikt i Danmark.” udtaler Kim Sønderholm. 

Han fortsætter, “Sidste år var, som det har været for alle, lidt af en udfordring pga. COVID-19, men hvor festivalen alle år har været afholdt i februar måned, lykkedes det efter flere udskydelser endelig at afholde den i maj da samfundet åbnede op igen, og det var fantastisk at se hvordan entusiasterne flokkedes til, trods omstændighederne. I år er vi dog tilbage på sporet igen på traditionel vis, i februar måned!

Den endelige festivalprogram er ikke fuldstændigt på plads endnu, men annonceres kort efter nytår. Det er også stadig muligt at indsende bud på film indtil slutningen af december via filmfestival sitet Filmfreeway. "Især danske bidrag er meget velkomne, især hvis de har et komisk twist - det er altid skønt at grine lidt mellem gysene", siger Kim Sønderholm.

Alle film der vises på festivallen er enten engelsk sprogede eller har engelske undertekster.

Festivalen afholdes den 10. Februar 2022 i Århus i Slagtehal 3 og dagen efter, 11. Februar 2022, i København i Husets Biograf. Find nærmere information på pågældende events sider eller på festivallens event sider på facebook: Århus / København.

Find Night Terrors Film Festival på sociale medier:
Facebook: https://www.facebook.com/nightterrorsfilmfest 
Twitter: https://twitter.com/ntfilmfest 
Instagram: https://www.instagram.com/nightterrorsfilmfestival/ 

Nøgleord

Billeder

Download
Organisator Kim Sønderholm
Organisator Kim Sønderholm
Download

Information om PR Nordic

PR Nordic
PR Nordic
Njalsgade 76
2300 København S

https://prnordic.com/

Følg pressemeddelelser fra PR Nordic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PR Nordic

Spilsuccess fra Aalborg høster stor opmærksomhed og ros i udlandet5.4.2022 08:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Aalborg - den 5. april 2022 - Historien om det Aalborg producerede computerspil Arcadia Fallen er i den grad historien om "det lille lokomotiv der kunne". Siden det Aalborgensiske spil udkom til PC tilbage i november, har Arcadia Fallen indenfor sin genre, været det mest omtalte spil til dato på verdensplan. Ligeledes har spillet også været et af de mest omtalte danske spil i nyere tid i udlandet. Flere medier har udover flotte anmeldelser også tildelt den danske success Arcadia Fallen priser og hæder, der roser spillet til skyerne. Arcadia Fallen er efterfølgende udkommet til Nintendo Switch, hvilket har givet et yderligere skub, da Nintendo koncernen selv valgte at tildele spillet ekstra god fokus. Fremtiden vil også kigge i retning af mulig udgivelse til yderligere spilplatforme.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum