Falck

Kulden giver stor travlhed hos Falck

Del

Falck har i løbet af morgentimerne modtaget næsten 1.100 henvendelser fra bilister, der har brug for hjælp i kulden. Den ekstraordinære travlhed medfører desværre risiko for ventetid.

Vinterens hidtil koldeste nat har sat sit præg på morgentrafikken i hele Danmark. Falck har således denne morgen modtaget næsten 1.100 henvendelser fra bilister, der har brug for hjælp, hvilket svarer til omtrent tre gange så mange opgaver som på en normal vinterdag.

Det er især bilbatterierne, der er blevet mærket af nattekulden. Størstedelen af Falcks opgaver går derfor ud på at hjælpe bilisterne med at starte deres køretøj. Alt disponibelt mandskab arbejder på højtryk, men der er risiko for ventetid, hvis man får brug for hjælp i kulden.

”Vi håber, at kunderne vil væbne sig med tålmodighed, idet vi her til morgen har haft helt ekstraordinært travlt. Man kan derfor desværre opleve ventetid, når man ringer og beder om hjælp”, siger kommunikationschef i Falck Louis Honoré.

For yderligere information, kontakt Falcks pressetelefon på 7022 0307.

Nøgleord

Information om Falck

Falck
Falck
Polititorvet
1780 København V

70 10 20 31http://www.falck.dk/

Følg pressemeddelelser fra Falck

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Falck