Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Kufferten fuld af ros og priser

Del

Når den erfarne crooner Claus Hempler gæster Grønnegades Kaserne Kulturcenter på torsdag den 30. januar kommer han med kufferten fuld af både rosende ord og prisanerkendelser i kølvandet på sit dansksprogede succesalbum ”Kuffert fuld af mursten”. Gå ikke glip af en fantastisk koncert - der sælges også billetter i døren.

Navnet er Hempler / fornøjelsen er min. Sådan lyder første sætning på den selvironiske sangskrivers seneste album. Og sikken fornøjelse af velskreven og eftertænksom dansk lyrik lytteren bydes på i løbet af albummet, som på trods af en musikkarriere, der strækker sig 30 år tilbage i tiden, tæller som Claus Hemplers første dansksprogede udgivelse.

Anmelderne har også været rystende enige i deres bedømmelser af albummet, hvor stjerner, hjerter og rosende vendinger er blevet uddelt i flæng. Hempler hyldes for sine ordrige tekster fyldt med rim og rytme, der smukt balanceres mellem humor og alvor. Dette unikke tekstunivers parret med Hemplers karakteristiske dybe stemme, der bringer mindelser til den afdøde legende Leonard Cohen, munder ud i en fremragende koncertoplevelse hver gang man hører Claus Hempler live.

Årets bedste album
Succesrusen begrænses dog ikke blot til skrift for den fynske crooner, der kort efter årsskiftet kunne fejre sin 50-års fødselsdag. Som en forsinket fødselsdagsgave blev Hempler nemlig hædret i lørdags den 25. januar under den prestigefulde prisuddeling Steppeulven. Her vandt han hele to priser: Årets Udgivelse og Årets Tekstforfatter, og stod derfor tilbage som aftenens helt store vinder.

Grønnegades Kaserne Kulturcenter på torsdag den 30. januar er femte stop på landevejen for Claus Hempler, som på trods af albumtitlen, kommer til byen med kufferten fuld af ros og priser nærmere end blot mursten.

Der er stadig ledige billetter til en stor aften i selskab med Hempler. Find dem på www.gkkultur.dk eller ved at besøge billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Som nævnt øverst bliver de resterende billetter, der måtte være, solgt i døren.

Nøgleord

Kontakter

John Nørbjerg, kulturcenterleder
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

Mail: jonor@naestved.dk
Mobil: 2024 5340

www.gkkultur.dk
www.gkkultur.billetten.dk

Billeder

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum