Danmarks Idrætsforbund

Kronprinsen vil motivere danskerne til bevægelse i ny app

Del

H.K.H. Kronprinsen deler ud af sine personlige erfaringer med løb i Royal Run app, der lanceres i dag.

Det er ingen hemmelighed, at Kronprinsen er en ivrig løber, og det får man også tydeligt bevist i den officielle Royal Run app, der lanceres i dag. Appen fungerer både som en såkaldt ”raceday”app, hvor løbere og tilskuere på selve løbsdagen den 21. maj kan få information om løbet i den by, de deltager i. Men den er i høj grad også ment som en motivation for dem, der gerne vil have mere bevægelse ind i deres hverdag.

Royal Run finder sted 2. pinsedag, den 21. maj og er arrangeret af Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik Forbund i regi af Bevæg dig for livet, der er Danmarks største idrætsvision og støttes af Nordea-fonden og TrygFonden. Løbet er en fejring af Kronprinsens 50 års fødselsdag.

Træn som Kronprinsen
I appen kan man dykke ned i universet ”Træn som Kronprinsen”, hvor Kronprinsen deler ud af sine egne erfaringer om træning. Erfaringerne bliver delt på en løbetur med Thomas Nolan, der er professionel løbeinstruktør og tidligere landstræner, hvor de blandt andet taler om forventningerne til den fest, Royal Run bliver:

”Jeg skal selv løbe en One mile i de fire første byer. Jeg betragter mig selv som en rutineret løber, så for mig bliver det bare en god oplevelse. Jeg glæder mig til at få smilet frem på børn og unge og generelt den gruppe, der har meldt sig til”, lyder det fra Kronprinsen i videoen.

Kronprinsen og Thomas Nolan taler også om at træne op til de forskellige distancer, Royal Run byder på, de giver generelle tips til løbetræning og taler om det at få børn og unge til at bevæge sig, som er en kendt mærkesag for Kronprinsen.

Udover ”Træn med Kronprinsen”-videoerne, der kan ses i deres fulde længde i Royal Run appen, byder den også på følgende funktioner:

 • Valg af løbs-by
 • Information
 • Program
 • Oversigtskort
 • Resultater og live-billeder
 • Træn som Kronprinsen
 • Selfie og social share Mit #RoyalRun
 • Push beskeder
 • Sociale medier – Følg os
 • Tempoberegner
 • Skift by

Appen er gratis og tilgængelig nu til iOS og android, og kan hentes i App Store (Royal Run 18) og Google Play (Royal Run).

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 26 26http://www.dif.dk

Arrangørerne af Royal Run:

Bag Royal Run står DIF, DGI og Dansk Atletik Forbund. Royal Run arrangeres i regi af Bevæg dig for livet – Danmarks største idrætsvision, som støttes af Nordea-fonden og TrygFonden. TV 2 er mediepartner på Royal Run.

Dato: Mandag den 21. maj 2018 (2. pinsedag)
Distancer: One mile (1,609 km) og 10 km
Deltagergebyr: One mile: 75 kr. – 10 km: 250 kr.

Lokale arrangører for Royal Run i de fem byer:

Aalborg Kommune, Aalborg Atletik og Motion og DGI Nordjylland
Aarhus Kommune og Aarhus 1900
Esbjerg Kommune og Esbjerg Atletik og Motion
Odense Kommune og Odense Atletik/OGF
Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune og SPARTA Atletik og Motion

Informationroyalrun.dkFacebook.com/royalrundanmark og Instagram/royalrundanmark.

 

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum